VIDEO Femei agresive și certărețe la volan- Mare scandal in curtea spitalului judetean din Timisoara.

etilotest3O avocată- fost procuror si mai multi politisti de la rutiera, s-au certat ca la ușa cortului astă noapte în curtea Spitalului Județean de Urgență din Timișoara. Mai exact, femeie i-a certat pe polițiștii care au suportat cu demnitate cascada verbală a femeii avocat.

Scandalul a inceput in momentul in care polițiștii au oprit-o pe șoferiță in trafic fiindcă aveau unele îndoieli și nelămuriri generate de felul în care se deplasa autoturismul prin oraș. După ce au oprit mașina, oamenii legii au bănuit că femeia de la volan este bauta și au vrut să-i facă un control etilotest.Din acel moment, asupra polițiștilor a început o adevărată ploaie de cubinte grele iar amenintarile si injuriile s-au tinut lant. Martorii spun că la un moment dat, soferita a sarit chiar la bataie la unul dintre agenti.

Fiindcă șoferița a refuzat controlul cu aparatul etilotest, conform protocolului, polițiștii au condus-o la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice – asta in prezenta unui martor care a vazut totul.
De aici lucrurile se cam complică fiindcă femeia nu este la prima abatere de acest fel. Acum ceva timp, dânsa a mai fost prinsa in timp ce conducea bauta si, la fel ca si acum, a refuzat sa sufle in etilotest si sa ii fie recoltate probe biologice.

Femeia avocat- fost procuror, s-a ales cu un nou dosar penal si risca sa fie exclusa din avocatura pentru comportamentul ei.

Comentarii

comentarii