VIDEO Fizeșenii nu se lasă, au ajuns până la prefectul județului

Sătenii din localitatea Fizes nu se lăsă, şi s-au prezentat la Prefectul Judeţului, Silviu Hurduzeu, pentru a-şi spune problemele. Ei sunt hotărâţi să-l facă pe primarul Luca din berzovia, să plătească pentru proasta gestionare a comunei. La întâlnirea cu prefectul, au depus şi o petiţie prin care solicita verificarea activităţii Primăriei Berzovia, dar şi a primarului Luca.

[youtube id=”IqAuFEFo_BI”]
[youtube id=”M8rj66MSLCE”]

Sătenii din localitatea Fizeș, ce aparține de comună Berzovia, s-au prezentat cu o petiție la Prefectură, în care solicită ca o comisie din cadrul instituției să verifice mai multe nereguli descoperite la primăria Berzovia. Nici mai mult nici mai puțin de 16 puncte, sunt trecute în solicitarea oamenilor.

Sătenii se simt umiliți și refuză să mai stea cu mâinile în sân în timp ce satul lor se degradează de la o zi la alta. Pentru asta, primarul Aurel Luca, ar trebui să plătească cu funcția, spun unele voci.

Prefectul i-a primit pe semnatarii petiției în audiență și le-a promis că o comisie va face verificări în administrarea comunei Berzovia din care face parte și satul Fizes.

Locuitorii din Fizeș s-au arătat dispuși să lupte pentru satul lor, și sunt pregătiți să ajungă până la București la președinție și la DNA pentru a li se face dreptate.

Locuitorii satului Fizeş din judeţul Caraş-Severin au ajuns la capătul răbdării. Exasperaţi de drumurile proaste din localitate și mai ales de drumul județean 572 care leagă satul de centrul comunal și de Tirol, dar şi de alte probleme legate de proastă administraţie, oamenii i-au cerut socoteala primarului comunei.

Nemulţumirile oamenilor nu sunt, însă, legate doar de drumul judeţean care străbate comună. Aproape toate străzile din sat, arata ca după bombardament, iar un podeţ care face legătura între o parte şi alta a satului sta să cadă. Fiindcă de ani de zile de când este primar nu a făcut nimic pentru a le reabilita, drumurile din Fizeș sunt atât de proaste încât circulația este practic imposibilă. Oamenii se roagă să nu fie nevoie de intervenția pompierilor sau a ambulanței.

În loc să vină cu o soluție, primarul comunei, Aurel Luca, le-a recomandat sătenilor să-și cumpere bărci.

Comentarii

comentarii