Actualitate

VIDEO Foc devastator la Anina O casă a ars ca o torță

Acoperisul unei case din Anina a ars, aseara, intr-un incendiu care s-a manifestat violent. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, insa familia care locuia in casa a ramas, acum, fara un acoperis deasupra capului, practic a mai rămas doar cu pereții. În momentul declanşării incendiului, în casă se afla un bătrân care a fost, din fericire, scos la timp.

”Acoperişul a ars cu repeziciune, dar bărbatul care era înăuntru a fost scos la timp. A ars tot podul. Cel mai probabil, daunele sunt mari. Rămâne să stabilim cauzele care au dus la producerea incendiului. Din păcate, lipsa hidranţilor crează ceva probleme”, a declarat Cristian Mosoroceanu, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Anina.

La Anina sunt hidranţi doar pe arterele principale, numărul acestora ridicându-se la 22, din care nu toţi sunt funcţionali.

Primii care au intervenit pentru stingerea incendiului au fost voluntarii d ela SVSU Anina insa autospeciala acestora a ramas rapid fara apa. In ajutorul lor au venit si pompieiri militari de la Oravita care au lichidat incendiul.

Comentarii

comentarii