VIDEO Foc în cimitirul de la Muncitoresc

Pe adresa redacţiei au sosit imagini ilustrand „curăţenia” din Cimitirul din zona Muncitoresc. Curăţenie făcută nu oricum ci la faţa locului de niște iresponsabili cărora le-a fost greu să adune toate resturile vegetale și să le ducă la coșul de gunoi. Așa că, le-au dat foc chiar în mijlocul cimitirului.

Cu toate că riscul unui incendiu era foarte mare din cauza secetei, mai ales că vântul adia și el, niște oameni care nu gândesc, au dat foc resturilor vegetale. Focul s-a extins cu repeziciune pe toată coasta dealului. Angajații de la ,,cimitire” care se aflau la curățenie în altă zonă a cimitirului, au încercat să stingă focul, dar acesta s-a extins cu repeziciune pe tot dealul.

La fața locului au sosit pompierii militari care au încercat – în primul rând să oprească extinderea focului – după care l-au lichidat în condiții foarte grele.

Acesta este cel de al doilea incendiu în cimitir în ultimele două săptămâni ale lunii august. Făptașul nu a fost identificat. Au ars coroane, ornamente și florile de pe unele morminte.

Multumim prietenului Andrei pentru imagini și fotografii.

Comentarii

comentarii