VIDEO FOTO Accident spectaculos din cauza vitezei și a ploii între Reșița și Moniom pe DN58A

Moniom (4)Un grav accident de circulație, dar în care din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața, a avut loc astăzi pe DN 58A între Reșița și Moniom. Un autoturism Skoda Ocatvia, a ajuns pe marginea drumului cu roțile în sus.
La volan se afla un bărbat de apoximativ 45 de ani, angajat al unei mare magazin din Reșița, care se deplasa înspre Timișoara. La un moment dat, după cu curbă, cam în dreptul RAR, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a intrat în derapaj, s-a răsturnat și după ce s-a rostogolit pe carosabil, s-a oprit în șanț cu roțile în sus.
Deși mașina este serios avariată, din fericire, șoferul s-a ales doar cu capul spart, ceva cucuie și julituri. Deși a spus că se simte bine, medicul Ștefan Lisi l-a convins că este mai bine să meargă la spital la UPU pentru niște investigații suplimentare și mai ales, pentru a fi sub supravegherea medicilor câteva ore.

Cauza probabilă a accidentului pare să fie viteza neadaptată la condițiile de carosabil ud, vreme cu ploaie și configurația drumului.
Traficul a fost afectat, dar s-a circulat aproape normal. Acesta a fost oprit doar câteva minute în momentul în care poliția a făcut măsurătorile de rigoare și mașina a fost ridicată pe platformă pentru a fi transportată la un service auto.

Comentarii

comentarii