VIDEO FOTO Banat TV – de 8 ani împreună, de 8 ani mai aproape de reșițeni și cărășeni

banat tv1Pe 1 februarie 2005, Cornelia Dunăreanu alături de soțul său, Lucian Dunăreanu, au decis să ia taurul de coarne și să plece mai departe la drum.
TerraSat murise, fusese închis peste noapte astfel încât aproape 20 de oamni s-au trezit in fata unor porți închise și a unor lacăte. Patronii de atunci ai Tv TerraSat, exact așa au făcut: au strâns aparatura, au băgat/o în studiu și au pus lacăt la poartă.
Cornelia și Lucian nu s-au speriat de lacătul închis: au făcut actele, au făcut împrumuturi și au pornit noua Tv Banat. Iată ce spun cei de acum, despre ei, cei de atunci:
,,Pe 1 februarie 2005 se năştea Banat TV, an de an am muncit având convingerea ca vom putea fi mai buni, mai prompţi, mai eficienţi în efortul menit să ducă zi de zi în case informaţia locală. V-am provocat şi ne-am provocat să creştem împreună, am venit cu idei şi concepte noi. Evident că nu ne oprim aici pentru că zi de zi ne dorim să fim cei mai buni. Acum venim cu altceva în faţa telespectatorilor noştrii, cu câteva emisiuni speciale în care moderatorii nu vom mai fi noi, ci personalităţi publice din Caraş Severin. Ideea ne aparţine, munca este a lor, iar aprecierile sunt ale telespectatorilor Banat TV.
,,Banatiștii” și-au chemat prietenii, angajații, foști angajați, colaboratorii și s-au strâns la Timeea unde s-a petrecut de la ceas de seară și până în zori.
InfoCs vă prezintă în exclusivitate momente de la chef, sunt imagini ce reflectă bucuria de a fi împreună, de a fi printre prieteni. Sunt imagini needitate, nu s-a tăiat nimic din ele, sunt exact așa cum sunt și cum a fost acolo: realitate și bucurie, sau veselie și bucurie reală.
Tot noi vă prezentăm fotografii respectând cronologic 3 momente: anul 2005 cu începutul de drum, anul 2012 când Tv Banat a inaugurat cel mai modern studio tv din România la acea oră și imagini din 1 febrierie 2013, adică, de la cheful de aseară.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO FOTO Banat TV – de 8 ani împreună, de 8 ani mai aproape de reșițeni și cărășeni

Comments are closed.