VIDEO FOTO Revelionul poliţiştilor, pompierilor și jandarmilor de la Reşiţa

Revelion politie (22)După revelionul din 31 ianuarie, a urmat revelionul sârbilor, apoi cel al taximetriştilor, a ajuns şi rândul poliţiştilor să aibă propriul revelion. DE fapt al angajaților din MAI fiindcă la localul cu pricina de pe calea Timișoarei au fost prezenți și jandarmi, și polițiști de frontieră, pompieri militari și chiar polițiști de la Poliția Locală. Probabil viitori MAI-iști. Dar organizatorii principali au fost poliţiştii de la Sindicatul Polițiștilor din Banat care s-au pregătit de Revelion în ultima decadă a lunii ianuarie. Aceasta se întâmplă după ce în noaptea dintre ani au avut grijă ca reşiţenii să se distreze fără scandal şi evenimente nedorite pe străzile municipiului.
Chiar dacă este bine trecut de mijlocul lunii ianuarie şi am intrat în anul 2013, poliţişti, pompieri ,,frontieriști” şi jandarmi au sărbătorit aseară revelionul 2013 la Reşiţa alături de prieteni, prietene și soții. Aceştia sunt oameni ai legii şi soţiile lor – poliţişti care în noaptea de Anul nou au fost de serviciu.
,,Poliţiştii care au lucrat de Revelion şi-au luat în serios responsabilităţile şi nu s-au supărat că nu au petrecut noaptea dintre ani acasă, cu familiile sau cu prietenii. Şi asta pentru că, ştiau că peste trei săptămâni, adică azi, vor avea parte de un Revelion pe cinste organizat special pentru ei de Sindicatul Prolex, mai exact, Sindicatul Poliţiştilor din Banat” spune vicepreşedintele acestuia, Arian Nica.
,,Poliţişti şi jandarmii, alături de soţii sau prietene, şi-au dat întâlnire într-un local unde au petrecut ca la carte. Nu au vrut să lase ca noul an să treacă nemarcat aşa cum se cuvine, aşa că, şefi şi subalterni, la un loc, au jucat de mama focului care cum a ştiut” mai spune Nica.
,,Ne distrăm de minune, suntem bucuroşi că suntem împreună toţi colegii. Chiar dacă preşedintele şi guvernul ne-au luat 25% din salarii, asta nu înseamnă că noi nu merităm să ne simţim bine. În noaptea de revelion am fost la datorie, pe străzi, acum mi-am luat soţia şi am adus-o la distracţie. Cine ştie unde ne va prinde revelionul celălalt”, spune un alt poliţist.
Şi fiindcă la distracţie trebuie şi muzică bună, poliţiştilor le-au cântat ,,la ureche” toată noaptea, muzica populară, dar și manele sau muzică ușoară- adică, tot ce poate fi dansat. Cert este că formațiile cu cântecele lor nu prea i-a lăsat pe poliţişti şi jandarmi să stea prea mult pe la mese.

Comentarii

comentarii

6 comentarii la „VIDEO FOTO Revelionul poliţiştilor, pompierilor și jandarmilor de la Reşiţa

 • 20 ianuarie 2013 la 12:19
  Permalink

  Nu prea se văd polițiști în sală, 75% sunt invitați, jandarmi şi pompieri care nu au nici o legătură cu sindicatul. A început ca ceva frumos, profesional dar acum s-a transformat într-o mică afacere pentru unii. O întrebare de bun simț pentru organizatori : Câți din sală au plătit cotizația anul trecut la sindicat ?
  Oare de ce majoritatea POLIȚIȘTILOR plătitori de cotizație, în special de la POLIȚIA MUN. REȘIȚA nu au fost prezenți?

  • 22 ianuarie 2013 la 19:46
   Permalink

   Corect, totul spre binele paharnicului Nica.

   • 28 ianuarie 2013 la 22:43
    Permalink

    Da,vad,chiar esti un Ion.Pacat de intelighentia ta,saracule cu duhul…De la tine pina la mine e posibil sa mai fie vreo 30 de anisori….lumina!

  • 28 ianuarie 2013 la 22:42
   Permalink

   Fraier de gara,jandarmii si pompierii care au participat la Revelion si-au platit masa ca toti ceilalti.Tu probabil,faci parte din aia frustratii,observatori de meserie,adicatelea precum c…l,participa dar nu se baga.Pentru cultura ta,in fiecare an,la fiecare Revelion,Sindicatul plateste doar masa muzicantilor,a invitatilor .Daca te mustra inteligenta,poti sa vii sa ma intrebi,nu sa fii „observator”.Ma cheama Nica,nu ma ascund ca tine,probabil insa ca tu esti doar unul din ala care e nerealizat atat profesional sau abuzat sexual de mic.Si tot pentru cultura ta,in sala au fost politisti si de la Politia Mun.Resita,si de la Politia Bocsa,si de la Caransebes si de la Politia Locala.Care,intamplator sau nu,sunt membrii de sindicat.Intrucat banuiesc totusi ca esti de pe la Municipiu,te sfatuiesc sa vii sa ma intrebi fata in fata.Sau nu-ti da mana?

   • 28 ianuarie 2013 la 22:54
    Permalink

    Si ca un post scriptum,la Revelion au participat exat 7(sapte) familii de jandarmi.E 75%,nu-i asa?Tot un loose esti,desi nu ar trebui sa-ti dau tie explicatii.Si tot pentru cultura ta,baietii de la jandarmi si pompieri,care de altfel,vin an de an,stiu sa se distreze mult mai bine ca tine,care,participi,dar nu te bagi.Ca un c-i.

Comentariile sunt închise.