VIDEO FOTO VIJELIE Cititorii din județ, alături de InfoCs-imagini și filme trimise de la Anina, Oravita, Bozovici și Reșița

Bozovici (11)Mai mulţi cititori au filmat sau fotografiat dezatrul de aseară şi ne-au trimis fotografiile sau filmuleţele. Le mulţumim pe această cale.
În cartierul Lunca Bârzavei din Reşiţa, ploaia a transformat străzile în adevărate pârâiaşe prin care autoturismele au circulat cu greu. La fel s-a întâmplat şi la Bozovici, Anina, Oraviţa, Caransebeş, Bocşa şi Moldova Nouă.

Vijelia a afectat grav Bozoviciul. Peste 400 de case au fost afectate de grindină . Alte 200 de case din Prilipeţ au fost şi ele avariate de bucăţile de gheaţă. Grindina a făcut prăpăd; au fost sparte zeci de geamuri, cel puţin 15 autoturisme au fost avariate, au fost distruse acoperişuri, dar şi culturi agricole între Bozovici şi Bănia. La Reşiţa, copacii rupţi de vânt şi căzuţi, au avariat cel puţin 5 autoturisme. Cel mai grav a fost avariat un autoturism ce nu de mult a fost făcut ,,boboc,, de proprietar şi pentru care a plătit câteva mii de lei.
La Doclin, 3 acoperişuri au fost distruse de grindină. De asemenea, 18 copaci au fost rupţi de vânt, 19 gospodării inundate parţial iar la Moldova Nouă, Fabrica de cabluri a fost inundată iar muncitorii evacuaţi.
Vă reamintim că adresa noastră de contact este office@infocs.ro

Comentarii

comentarii