VIDEO FOTO Zilele Reşiţei – Ziua a doua cu peste 10.000 de spectatori, muzică uşoară, Chermeleu, Carmen Trandafir şi Andra

Zilele Resitei 2014 ziua 2 (19)Petrecerea a continuat a doua zi la Zilele reşiţei cu muzică uşoară. Sâmbătă seară, de Zilele Resiței, au urcat pe esca din zona Câlnicel mai multe formaţii care au făcut un show incendiar.
Câteva mii de reşiţeni – în jur de 10.000 după cum spun organizatorii – s-au adunat din nou în faţa scenei amenajate la ieşirea din oraş spre Timişoara. Scopul declarat: pentru a urmări programul pregătit de organizatori pentru cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate sărbătorilor oraşului.
Încălzirea a fost făcută de artiştii reşiţeni, Panoramic, Sonar, Cristi Iakab & The Road Bând şi Andrei Chermeleu. Acesta din urmă nu a revenit acasă, în oraşul natal, singur, ci împreună cu Stela, Boier Bibescu şi Adrian Tutu.

Apoi, pe scenă a urcat Carmen Trandafir. La finalul recitalului, artistă s-a arătat plăcut surprinsă de modul în care a fost primită la Reşita şi de modul în care a reacţionat publicul. Şi mai ales, de un număr aşa de mare de spectatori.
Finalul serii i-a fost rezervat Andrei, care a reuşit să-i electrizeze la maximum pe tinerii – şi nu numai- care au venit să o vadă şi să cânte împreună cu ea.
Astăzi – Duminică- organizatorii se aşteaptă la un aflux şi mai mare de spectatori, întrucât, cu începere de la ora 21, pe scenă va urca marea artistă a Balcanilor, Lepa Brena. Tot astăzi, în deschiderea programului, vor evolua formaţiile artistice ale minorităţilor naţionale din Banat, dar şi invitaţi din Serbia.

Comentarii

comentarii