VIDEO FOTOGALERIE Alte 1500 de noi locuri de muncă la Caransebeș

Compania AWS, membră a grupului japonez Sumitomo, a inaugurat la Caransebeș cea de-a treia hală de producție. Acesta este printre primii trei producători de cablaje – în principal auto- la nivel mondial.

Noua capacitate de producție va asigura alte 1.500 noi locuri de muncă. Acestea se adaugă celor 2.300 existente în prezent la Caransebeș doar în acest loc.
Întreaga producție din România este destinată exportului, beneficiar fiind grupul Volkswagen, iar ultimul proiect AWS vizează producția de cabluri pentru noua Skoda Octavia.
La inaugurare a fost prezent și ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar alături de primarul Caransebeșului, Marcel Vela. Edilul a tăiat panglica inaugurală alături de conducerea AWS şi reprezentanţi Sumitomo din Germania şi Mexic. Simbolic și în semn de prietenie, Vela alături de oaspeţi, a plantat un stejar. În limbajul florilor, stejarul este simbol al durabilităţii. ,, Forţa de muncă pentru această companie este adusă cu autobuzele şi de la 60 de km distanţă și este o investiţie majoră pentru economia Banatului de Munte” a declarat Marcel Vela.
Un material complet și cu interviuri puteți vedea pe INFOCS.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO FOTOGALERIE Alte 1500 de noi locuri de muncă la Caransebeș

 • 27 iulie 2012 la 20:08
  Permalink

  Sa intelegem bine, hala e pe teritoriul Caransebesului sau al Localitatii Buchin?

  Daca e la Buchin nu e meritul lui Vela.

  Consider ca sunteti datori sa spuneti mai clar unde si al cui este meritul.
  Al Comunei Buchin sau al Caransebesului.

Comentariile sunt închise.