VIDEO Frunzăverde: ,,Băsescu trebuie suspendat, nu se negociază cu el”

Frunza miratParlamentul României ales cu o largă majoritate are legimitatea de a începe demersurile privind suspendarea Preşedintelui nelegitim, Traian Băsescu.

Trebuie terminată această gâlceavă şi vrajbă interminabilă din România. Afirmaţiile au fost făcute astăzi la Reşiţa de vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde. Şi asta în contextul în care la Senat a avut loc o întâlnire solicitată de preşedintele Traian Băsescu cu premierul şi preşedinţii celor două Camere.
La acea întâlnire, Victor Ponta a propus cumularea alegerilor europarlamentare de anul viitor cu cele prezidenţiale, discuţie în urma careia preşedintele a propus ca şi Parlamentul să-şi dea demisia. O asemenea negociere nu ar fi trebuit să aibe loc, cu Băsescu nu trebuie negociat, ci el trebuie demis, a mai spus astăzi Frunzăverde. Chiar şi sugerarea acestui tip de negociere compromite votul românilor pentru suspendarea preşedintelui şi cel dat la alegerile Parlamentare din decembrie, a mai afirmat liderul liberal.
Larga majoritate din Parlament nu trebuie să anuleze voturile date de români. Parlamentul României trebuie să demonstreze că este instituţia fundamentală a democraţiei, evident respectând Constituţia, şi poate începe procedurile privind suspendarea preşedintelui, luând în consideraţie atitudinea lui Traian Băsescu în timpul campaniei electorale, a mai afirmat astăzi Sorin Frunzăverde.

Comentarii

comentarii

9 comentarii la „VIDEO Frunzăverde: ,,Băsescu trebuie suspendat, nu se negociază cu el”

 • 1 februarie 2013 la 20:03
  Permalink

  Basescu a declarat la Referendum ca in Romania ar avea loc o lovitiura de Stat. Pentru acest neadevar, Basescu si toti cei care denigreaza tara spunand minciuni ar trebui deferiti Justitiei pentru incalcarea juramantului fata de tara. Rog PDL-istii sa se dezica de acest individ-infractor.

 • 24 ianuarie 2013 la 18:57
  Permalink

  O curva care da cu dorsala pe unde poate.

 • 24 ianuarie 2013 la 18:54
  Permalink

  asa este dar noi suntem mici si nu putem sa facem mare lucru, eu lucrez de 23 de ani si nu am bani sa-mi cumpar o mitraliera

 • 24 ianuarie 2013 la 18:53
  Permalink

  o vina o avem noi toti pentru tacem si nu luam nici o atitudine serioasa o vina mare o au cei care conduce acesta tara ar tre o lege care sa controleze pe toti cu averi facute peste noapte ca dintr-un salariu cinstit eu nu am vazut pe nimeni cu avere ca astea de azi

 • 24 ianuarie 2013 la 18:52
  Permalink

  aveti dreptate dar nimeni nu se ia de el si nu il intreaba nimeni de unde si-a facut atata avere el este patronul Resitei face tot ce vrea fara sa se gandeasca la oamenii de rand ,lui sa-i fie bine

 • 24 ianuarie 2013 la 18:45
  Permalink

  :))))))))))vezi ca esti pe mosia lui..:))simo

 • 24 ianuarie 2013 la 18:44
  Permalink

  SF trebuie schimbat, a schimbat destule partide , si a profitat destul de PDL; acum isi face avere si din PNL; omul asta nu merita nimic. Cu siguranta alaturi de Bombonel pentru ce a facut cu judetu asta.Si sa dea explicatii cum a ajuns el sa aibe o asa avere.Din bani cinstiti? ma indoiesc.

 • 24 ianuarie 2013 la 18:41
  Permalink

  de cand a fost exilta de la bucuresti improasca venin de ciuda..a redevenit broscoiul de provincie..a gatat perioada de print..”

Comentariile sunt închise.