VIDEO Galceava-n sat, de la avocat – acuzatii grave la adresa unui avocat din Brebu

Oile au ajuns motiv de scandal in comuna Brebu din Caraș Severin. Mai mulţi sateni au ajuns la capătul puterilor din cauza oilor unui avocat care distrug culturile şi păşunea comunală. Oamenii îşi însămânţează pământurile, muncesc pentru a cultiva pământul, investesc bani, dar totul este distrus de oile avocatului. Iar de vină pare a fi un avocat din sat, proprietar a câtorva sute de oi, care în opinia sătenilor, calcă în picioare orice regulă de bun simţ şi orice lege.

Mai mulţi locuitori din Brebu se confrunta cu aceasta problema de câțiva ani, dar lucrurile par scăpate de sub control în ultimii ani. Satenii au ajuns la capătul puterilor din cauza oilor care distrug culturile şi păşunea. Revoltați, sătenii păgubiți au luat cu asalt Primăria Brebu pentru a cere sa li se faca dreptate.
1
Sătenii spun că mai au o problemă: cu cel acuzat de săteni că își face de cap în comună, nu poate sta de vorbă nimeni; nu răspunde la telefon, nu discută cu nimeni- el le solicită oamenilor sesizări în scris. Oamenii, fiind săraci și de la sat și mai ales știind ce meserie are acesta, au tot evitat să facă acest lucru pentru a nu fi purtați de avocat prin instanță. Dar, până la urmă, paharul răbdării s-a umplu și la Brebu, iar oamenii au făcut sesizări în scris. Primăria a înaintat actele mai departe poliției, care va intra pe fir.
2
Şi nu doar pajiștile sătenilor sunt în pericol, ci şi cultura de porumb care practic a fost distrusă și calcata in picioare de animalele avocatului din localitate. Ce nu a distrus seceta, a distrus turma de oi a avocatului.
3
Luni seara, în jurul orei 19, oamenii s-au adunat din nou în fața Primăriei și au cerut să li se facă dreptate. Furia sătenilor a fost potolită cu greu de viceprimar și de către mai multe echipaje de poliție care în final, i-au lămurit pe oameni să plece acasă fiindcă cercatările au început.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „VIDEO Galceava-n sat, de la avocat – acuzatii grave la adresa unui avocat din Brebu

 • 18 august 2015 la 15:52
  Permalink

  Vad ca nimen nu ii spune numele acelui Avocat, este vorba de Avocatul Rada care originea sa este din Brebu dar care profeseaza si locuieste in Caransebes, de oi si averea sa se ocupa mama sa impruna cu nevastasa si oameni care sunt loati de prin gari ne platiti umiliti si pusi sa munceasca pe propria sa avere,daca e ca cineva sa se razvrateasca real in potriva sa sa o faca prin plangeri catre politie, sa urmeze calea legala.

 • 18 august 2015 la 14:46
  Permalink

  Avocat de rahatttt !!!!

 • 18 august 2015 la 10:41
  Permalink

  Bagami-as …… in el de avocat, dati-i……. la casa 

  mesaj moderat
  editor

Comentariile sunt închise.