VIDEO Gheţar ,,Made în Reşita” – O nouă atracţie turistică la Reşita ?

Mai mulţi reşiţeni ne-au trimis pe adresa redacţiei fotografii şi materiale video referitoare la o nouă atracţie turistică la Reşita: un ditamai gheţarul înalt de vreo 3- 4 metri. Natural, dar puţin artificial.
Mai exact, în Govândari, la capătul punţii de pe Barzava din parcul Intim – capătul dinspre stadionul de atletism, a răsărit un gheţar din gheaţă. Spunem ,,natural, dar puţin artificial” deoarece frigul a îngheţat apa ce se scurge dintr-o conductă ce traversează râul Bârzava.

Şi uite aşa cu ajutorul frigului şi probabil al operatorului de apă, reşiţenii au parte de o privelişte – de ce să nu o recunoaştem – frumoasă, a unui țurțur imens de gheață. Deşi nimeni nu percepe vreo taxă pentru vizitarea ţurţurelui, suntem convinşi că totuşi acest ,,monoment” va fi plătit de către toţi reşiţenii. Doar trebuie să plătească cineva şi pierderile de apă din reţea, nu-i aşa ?

În concluzie, dacă vreţi să vă bucuraţi ochii cu gheţarul din Govândari, este timpul să vă grăbiţi puţin fiindcă temperaturile de afară vor topi cu siguranță frumuseţea creată de ger.

Comentarii

comentarii