VIDEO Ghinion curat – accidentat cu final neșteptat- deși nu a fost vinovat de producerea accidentului, a rămas fără carnet

Accident Triaj 3 iun (3)Poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Timişoarei din municipiul Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat din primele verificări, că în timp ce S.C., în vârstă de 26 ani, conducea un autoturism cu numere de Bulgaria din direcţia Centrul Civic spre Lunca Bârzavei, într-o curbă în dreptul zidului de sprijin de la Triaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și fiindcă asfaltul era umed de la ploaie, a derapat, a pătruns pe celălalt sens de mers şi a intrat în coliziune – efectiv a fost luat în plin – de un autoturism Logan care era condus regulamentar din sens opus de către S.S. în vârstă de 49 ani.
În urma accidentului cei doi coducători auto au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale și de aici urmează partea hazlie- oarecum a întâmplării.
La testarea cu aparatul alcooltest a şoferilor, în cazul lui S.S. – cel care a fost implicat în accident fără să fi fost vinovat – rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost sancţionat contravenţional fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii