VIDEO Grav accident cu un poliţist rănit la Giurgiova în Caras Severin

Un poliţist a fost grav rănit aseară pe DN 581 în apropiere de Oraviţa. Poliţistul – un bărbat de aproximativ 45 şef de post la Copăcele, era în timpul liber şi se îndrepta spre Oraviţa. La o curbă, motocicleta personala a polițistului, a fost acroșată de un microbuz ce circula din sens invers, microbuz condus de un bărbat de 35 de ani – șofer profesionist.

Impactul a fost devastator: motocicletă a fost distrusă iar motociclistul a suferit multiple fracturi și traumatisme. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat de urgență direct la Clinica de traumatologie din Timişoara.

Polițiștii de la Serviciul Rutier și Criminalistic au demarat cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Circulația a fost oprită mai bine de o oră – pe ambele sensuri formându-se cozi mari de mașini.

Șoferul microbuzului nu a consumat băuturi alcoolice iar motociclistul era un pătimaș al sportului pe două roţi – el fiind participant cu motorul implicat în accident la cursa Paris – Dakar.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Grav accident cu un poliţist rănit la Giurgiova în Caras Severin

  • 30 octombrie 2016 la 16:22
    Permalink

    E vorba de seful de post de la Paltinis. insanatosire. D-zeu sa aiba grija de el

Comentariile sunt închise.