VIDEO Grav accident de circulatia la Calnic – Prins la volan fara permis in urma unui accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc la Câlnic pe DN58A, drumul ce leagă Reşita de Timișoara, dar care în Câlnic poartă numele de Strada Grădiștei. Până aici nimic deosebit – mai ales că accidentul s-a petrecut ,,în curbă morții” – loc bine-cunoscut din cauza numărului mare de accidente ce a avut loc aici de-a lungul timpului. A fost un accident, polițiștii vor stabilii cine este vinovat, în fine, ceea ce vrem noi să scoatem în evidență, este ,,morala” acestui eveniment rutier. Mai exact, șoferul unui autoturism ce venea tocmai de la Timișoara și care până la Reșița a condus autoturismul regulamentar, la marginea orașului, este lovit de un alt autoturism – deci – are loc un accident grav din care scapă cu viață ți întreg. Numai că – acum urmează bomba – la controlul poliției – omul nu poate arăta permisul de conducere fiindcă ……nu avea așa ceva.

Iată ce spune poliția despre acest accident:

,,P.S., de 66 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădiştei, din direcţia Bocşa către Reşiţa, într-o curbă la dreapta, pierde controlul autoturismului, carosabilul fiind umed, rulează pe contrasens şi loveşte frontal un autoturism condus de către E.N., de 37 ani, din Timişoara, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto P.S. care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Reşiţa, rămânând internat şi rănirea uşoară a conducătoarei auto E.N.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că E.N. nu deţine permis de conducere.

Cercetările continuă faţă de P.S. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar faţă de E.N. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis”.

Comentarii

comentarii