VIDEO Grav accident de circulaţie la Biserica sârbească din Reşita – Un tânăr a rămas încarcerat

Actualitate Politie

Două autoturisme s-au ciocnit în această seară pe Strada Petru Maior din Reşita în dreptul bisericii sârbeşti. Un autoturism Opel venea dinspre Centrul Civic iar un autoturism Peugeot rula din contrasens dinspre cartierul Lunca Bârzavei. În cel de al doilea autoturism se afla un bărbat împreuna cu soția sa – moment în care mașina lor a fost lovită de un Opel Vectra ce a intrat pe contrasens și la volanul căruia se afla un tânăr șofer începător. Acesta avea ,,portocala” prinsă regulamentar pe parbriz.

În urma impactului, toate cele trei persoane au fost rănite – mai exact – familia din Peugeot și tânărul din Opel. Din nefericire, femeia a suferit răni mai grave în regiunea pieptului și a capului și a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita, dar a plecat acasa după vreo oră.

Autoturismele au fost distruse în totalitate iar tânărul șofer a fost scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul echipei de descarcerare de la pompierii militari. Șoferul de 18 ani, cel care a provocat accidentul, a fost grav rănit. El a fost stabilizat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița după care a fost trimis la clinica de traumatologie din Timișoara. Circulația pe strada Petru Maior a fost oprită aproape o jumătate de oră – timp în care polițiștii au făcut cercetările ce se impun în asemenea situație. Se pare că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în curbă la carosabilul ud. Din cauza vitezei, mașina a pătruns pe contrasens.

Situatia este de-a dreptul ingrijoratoare pentru dimineata zilei de luni cand la Resita se anunta polei. Din cauza vremii deosebit de capricioase si ploaioase, la Resita au avut loc mai multe accidente de circulatie. De marti si pana sambata, numai in zona Triaj au avut loc cinci accidente.

Vom reveni cu imagini surprinse la câteva minute după producerea accidentului şi cu poziţia oficială a IPJ C-S.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments