VIDEO GRAV ACCIDENT DE CIRCULATIE LANGA CARASOVA – O FAMILIE A AJUNS IN SPITAL

UPDATE:
Iata ce spune si IPJ Caras Severin despre acest accident:

În data de 26.06.2017, în afara localității Carașova a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a 2 persoane, în următoarele împrejurări:
În bărbat în vârstă de 74 ani, din Anina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Reșița spre Anina, la intrare într-o curbă ușoară, părăsește partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de deplasare și intră în coliziune cu un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a pasagerului din autoturism. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean din Reșița, unde au rămas internați.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un grav accident de circulație s-a produs în aceAstă după-amiază la câțiva kilometri de Carașova, în drum spre Anina. Un Opel Astra s-a făcut zob după ce s-a izbit de un COPAC.

Mașina se îndrepta spre Anina, iar în mașină se afla o familie din Anina, soț și soție. Ambii au ajuns la spitalul din Reșița, dar din spusele celor de pe ambulanță erau conștienți. Inițial, chiar s-a apelat la echipele de descarcerare, dar victimele au fost scoase din mașina accidentată fără ajutorul acestora.

Cel mai probabil accidentul s-a datorat faptului că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în zonă sunt mai multe curbe. Polițiștii de la rutieră cercetează evenimentul și vor prezenta cauză probabilă a acestui accident rutier.

Mai trebuie spus că mașina este avariată în proporție de 80 %.

Comentarii

comentarii