ActualitateFără categoriePolitieSănatate

VIDEO Greu de ,,sinucis” seria XVI, dar de data asta pe aproape- a sărit în gol de pe clădire

magazin begaSe spune că cel mai bine este să nu te pui cu mintea nebunului că este odihnită și nici nu ştii când şi face ce spune. Aşa s-a întâmplat şi astă noapte când mai mulţi timişoreni au avut parte de scene şocante în momentul în care un bărbat s-a aruncat de la înălțime.
La Timisoara, astă noapte, un bărbat de 36 de ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire. Culmea este că in ultimii doi ani a mai ameninţat de vreo 15 ori că se va arunca în gol. De fiecare dată,  de pe o clădire aflată în apropierea locului de muncă al fostei iubite care l-a părăsit. După o serie de alarme false cu pompieri, poliţişti şi maşini ale salvării puse pe drumuri, când nimeni nu-l mai credea, bărbatul în toată firea, repetăm- 36 de ani, şi-a dus planul la bun sfârşit. Sub ochii îngroziţi ai pompierilor, poliţiştilor şi ai medicilor de la SMURD, omul a sărit de pe clădire şi s-a zdrobit de asfalt.
ATENTIE IMAGINI SOCANTE

Barbatul are 36 de ani şi cel puţin 15 tentative de sinucidere. Toate, în acelaşi fel: de fiecare dată a ameninţat că sare de la înălţime. Poliţiştii şi medicii de pe ambulanţă îl cunoşteau deja ca pe un cal breaz. Oamenii nici nu îşi mai amintesc când a avut loc prima tentativă. De atunci, acestea s-au tot repetat, ei au tot intervenit şi l-au lămurit să renunţe, l-au dus la spital unde a fost internat la psihiatrie, dar după câteva zile, fiindcă părea un om normal care a depăşit criza, îi dădeau medicaţie şi drumul acasă. Toate acestea doar ca să o impresioneze pe fost iubită şi să o facă să se răzgândească şi să se împace cu el. Scena ameninţărilor, impresionărilor şi tentativelor de împăcare a fost de fiecare dată aceeaşi: acoperişul unui centru comercial din Timisoara.
Cu toate că a făcut acest gest nebunesc, se poate spune că bărbatul a avut noroc, Cu toate că  căzut de la aproape 25 de metri înălţime, el a scăpat cu viaţă. În urma impactului sinucigaşul si-a fracturat ambele picioare cand s-a izbit de asfalt.

Cârpit şi reparat de medici, eroul în ghilimele, va avea destul timp de gândire la ceea ce a făcut şi şi mai ales la suferinţa şi durerea pe care şi le-a provocat singur.

Cu toate că a căzut în picioare, poate acum i-a venit mintea la cap.

Comentarii

comentarii