VIDEO În loc sa ajungă la nunta, din cauza vitezei un sofer a ajuns cu masina cu rotile în sus în mijlocul Resitei

Grav accident de circulaţia în intersecția (sensul giratoriu cum i se mai spune) Intim. Un grav accident de circulație a avut loc duminică în intersecția de la Intim – loc știut și impropriu denumit de majoritatea reșițenilor ,,sensul giratoriu”. Un autoturism condus de un bărbat de aproximativ 35 – 40 de ani, a ajuns grav avariat cu roțile în sus pe carosabil. Asta după ce s-a rostogolit de mai multe ori.

Din primele informaţii , se pare că șoferul care venea dinspre Calea Caransebeșului, a intrat în intersecție cu viteză foarte mare, a derapat, a lovit un stâlp metalic – după care s-a rostogolit de mai multe ori și s-a oprit cu roțile în sus pe carosabil.

Accidentul a fost văzut în direct de către un taximetrist care a și sunat la 112, după care, l-a ajutat pe șoferul imprudent să iasă din mașină. Acesta a acuzat dureri la o mână, în rest, era teafăr și nevătămat. Omul mergea la o nuntă, dar în loc să ajungă ,, la bal, a ajuns la spital”. Ba mai mult, în loc să-și vadă de necazul său, acesta și-a vărsat năduful pe colegul nostru făcându-i fotografii și amenințându-l că ,,îl va da pe mâna băieților”.

Și nu s-a oprit aici: de parcă ar fi venit în inspecție și cu aere de șef de poliție – cel puțin – acesta le-a dat sfaturi poliţiştilor, pompierilor, celor de la ridicări de rable cu platforma. În final a fost pus la punct de polițiști și pus să sufle în aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. Pompierii sosiți la fața locului – ajutați de mai mulți cetățeni, nu și de șoferul vitezoman care defila pe acolo cu o agendă în mână și tot lua notițe, au repus cea mai rămas din autoturism pe roți și i-au scos bateria.

Acum, în urma accidentului și a impactului cu stâlpul, mașina mai este bună doar pentru piese de schimb și fier vechi. Cineva ne-a șoptit că autoturismul nici măcar nu-i aparținea șoferului vitezoman, acesta fusese împrumutat de la o rudă pentru nunta respectivă.

Comentarii

comentarii