VIDEO Început de săptămână cu o curbă ratată și un drum la spital pentru o şoferiţă carasana

Un accident de circulație ce se putea termina foarte prost a avut loc azi pe DN58B, la Moniom. Locul – este exact același în care în ultima lună au avut loc mai multe accidente: ,,curba de la abator”. Cauza – aceeași care a dus la producerea celor mai multe dintre accidente: poleiul și neintervenția drumarilor cu material antiderapant la timp. Aceasta este varianta soferilor prezenți la fața locului precum si a ocupantilor masinii. Politia dă drept cauză de producere a accidentului, viteza prea mare și neadaptată la configurația drumului în curbă și semnalizată corespunzător.

Un autoturism în care se aflau un bărbat și o femeie se îndrepta dinspre Timișoara spre Reșița. La un moment dat, la curba ,,de la abator” dintre Moniom și Stația de epurare, autoturismul a intrat în derapaj din cauza poleiului si a vitezei și a ajuns în marginea drumului, după ce s-a rostogolit cel puțin o dată.

Primii care au intervenit au fost ceilalți șoferi ce au trecut prin zonă. Din autoturism au fost scoși cei doi ocupanți – șoferița și soțul acesteia. Deși în stare de șoc și speriați, cei doi se prezentau destul de bine, având în vedere prin ce au trecut.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care le-a acordat primul ajutor celor doi ocupanți ai autoturismului, iar șoferița a fost transportată la UPU Reșița. Pompierii militari au scos bornele de la baterie și au asigurat zona.

După aproximativ o jumătate de oră, au apărut și drumarii care au distribuit material antiderapant pe carosabil.

Comentarii

comentarii