VIDEO Intalnire de suflet la Caransebes – Premierul Grindeanu s-a intalnit cu colegii de liceu dupa 25 de ani

Emoții, flori și chiar lacrimi în acestă dimineață la Caransebeș unde a avut loc întâlnirea cu prim-ministrul României, Sorin Grindeanu. Este locul în premierul bănțean a făcut clasele 1 -8. Este vorba de actualul Colegiu CD Loga. După ce a fost întâmpinat de elevii și profesorii școlii, dar și de tatăl său, Nicolae Dan Grindeanu, mulți ani director al prestigioasei unități de învățamânt, Sorin Grindeanu și-a vizitat fosta clasă, unde a pășit pentru prima dată în clasa I.

Premierul Sorin Grindeanu a participat, la Caransebeş, în oraşul său natal, la aniversarea a 25 de ani de la absolvirea liceului. Înainte de a merge la Colegiul Traian Doda, premierul a poposit la Colegiul Naţional C.D. Loga, unde a absolvit clasele primare si gimnaziale. Aici, a fost întâmpinat de actualii elevi și profesori ai școlii, pe acordurile Gaudeamus Igitur, dar și de tatăl său, Dan Grindeanu, fost director al acestei unități de învățamânt.

Premierul a vizitat şi sala de clasă în care a încpeut școala dar șți pe cea in car ea urmat cursriule gimnaziale. De aici, premierul s-a deplasat la Colegiul Național Traian Doda, unde era așteptat de foștii colegi de promoție dar si de actualii elevi. Deși reuniunea a fost cu prilejul aniversării a 25 de ani de la absolvirea licuelui, întâlnirea cu foștii colegi nu a fost după atât de mulți ani întrucât premierul a rămas foarte bun prieten cu mulți dintre foștii săi colegi și, în plus, ei au mai aniversat și 20 și 10 ani de la terminarea liceului.Unul dintre cei mai apropiaţi colegi ai premierului este actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, cu care Sorin Grindeanu a fost coleg inca din clasa întâi.

Generația 1992 a Colegiul Național Traian Doda a fost una foarte bună cu elevi care sunt realizați profesional, au afirmat profesorii acestei școli, cei care au pus câte o cărămidă la formarea lor profesională. Primul Ministru, Sorin Grindeanu și-a îmbrățișat colegii și au schimbat câteva amabilități în curtea școlii, după care în ropote de aplauze, pe sub un pod de flori făcut de actualii elevi ai școlii au intrat în amfiteatru, unde s-a strigat catalogul și unde evident s-au depănat aminitiri și au povestit fiecare ce s-a mai întâmplat de la ultima întâlnire. Grindeanu ne-a mărturisit că este bucuros că au venit foarte mulți din colegii generației 1992, că au fost foarte uniți și că au organizat astfel de întâlniri la 10 ani, 20 și iată acum la 25.

Momentul revederii a fost emoționant și pentru foștii dascăli care păstrează amintiri frumoase despre absolvenţii promoției 1992 care, spun ei, a fost una de excepție. După momentul festiv de la liceu, în această seară umrează o petrecere la unul din restaurantele din Caransebeș.

Comentarii

comentarii