VIDEO Intervenţie la înălţime la Reșița pentru un motan fără talente de căţărător

IMG_0518Exasperaţi de miorlăiturile un unui motan rămas de trei zile într-un brad din fața blocului, vecinii şi proprietara, au cerut ajutorul pompierilor militari pentru a coborî pisica de la vreo 20 de metri înălţime. Pisica- de fapt un motan de rasă, a crescut toată viața în casă iar ieșirea în natură l-a făcut de râs în fața oricărui confrate maidanez.
Pompierii militari din Reşiţa au fost solicitaţi să intervină azi pentru o acţiune mai puţin obişnuită. Ei au fost rugaţi de stăpâna motanului și mai mulţi cetăţeni dintr-o zonă a oraşului, să coboare un motan dintr-un brad. Animalul crescut numai în apartament, a profitat de faptul că rămăsese singur acasă și odată ieșit afară, s-a oprit direct în vârful unui brad la o înălţime de peste 20 metri.
Fiind vorba de un motan de apartament, acesta şi-a cam pierdut din abilităţile cu care l-a înzestrat din naștere mama natură. De urcat- a urcat el în copac, dar la coborâre nu s-a mai descurcat. Şi atunci s-a pus pe miorlăit.

Trei zile a stat ,,birmanezul” în copac şi tot nu a fost în stare să coboare. Vecinii şi stăpâna au încercat fel de fel de metode pentru al convinge, dar soluţia salvatoare a venit cu scara de la pompierii militari.
Cu o autoscară, unul dintre pompieri a urcat la peste 20 metri înălţime şi a încercat să prindă motanul. Sleit de puteri din cauza foamei, a setei și a frigului de peste noapte, motanul nu a opus nici cea mai vagă urmă de rezistență, așa că, a fost luat de pompier, coborât și predat stăpânei care l-a îmbrățișat cu mare drag pe ,,miți”.

Comentarii

comentarii