VIDEO Ion Popa – președintele Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati la Reșița

La sediul PSD Caraș-Severin din Reșița a avut loc întâlnirea cu reprezentanții seniorilor organizației din județ.
La această întâlnire, dezbatere au participat : domnul Ion Popa – președintele Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati , domnul Nicolae Gubandru – președintele OPSD Caraș-Severin, vicepreședinte național al OPSD și domnul Mihai Stepanescu – președinte executiv al PSD Caraș-Severin, primarul Municipiului reședință de județ, Reșița, reprezentanții seniorilor social-democrați din județ.
Ion Popa – președintele Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati a prezentat seniorilor OPSD Caraș-Severin proiectele pe care le-a inițiat și supus atenției conducerii centrale a PSD. Deasemeni, acesta le-a vorbit seniorilor despre misiunea pentru Alșegerile prezidențiale din noiembrie 2014 și rolul important al organizațiilor de seniori din județ în tot ceea ce presupune susținerea candidatului PSD, Victor Viorel Ponta .
La rândul său, domnul Nicolae Gubandru președintele OPSD Caraș-Severin, vicepreședinte național al OPSD a prezentat un raport al acțiunilor desfășurate până în prezent și deasemeni calendarul activităților ce urmează să se deruleze.
Mihai Stepanescu – președinte executiv al PSD Caraș-Severin și coordonator al campaniei pentru Alegerile Prezidențiale a transmis seniorilor un mesaj de mulțumire pentru tot efortul depus până acum și îndemnul de-a continua demersurile și acțiunile intreprinse la nivel de județ, alături de mai tinerii colegi de partid .
După încheierea întrunirii, la sediul PSD Caraș-Severin a avut loc o conferință de presă la care au participat : oaspetele – domnul Ion Popa – președintele Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati , doamna Tudorița Nicula – președinta OFSD Caraș-Severin, vicepreședinte național al OFSD și director al Casei Județene de Asigurări de sănătate Caraș-Severin, deasemeni, doamna Maria Preda – vicepreședinte PSD Caraș-Severin, vicepreședinte OFSD Caraș-Severin și consilier local al Municipiului Reșița. În cadrul conferinței de presă s-au punctat realizările Guvernului Ponta, măsurile implementate în domeniul asistenței medicale și sociale și proiectele aflate în derulare și care au sprijinul Ministerului Sănătății.
Centrele de permanență din Caraş-Severin își vor continua activitatea, deși expiră contractele pentru decontarea serviciilor prestate . Actele adiționale de prelungire a contractelor cu medicii care vor asigura gărzi în centrele de permanență de pe raza județului Caraș-Severin , vor fi semnate în următoarele zile.
În județul Caraş-Severin centre medicale de permanenţă funcționează în Bozovici, Anina şi Bocşa, localități unde pe perioada Guvernării Băsescu-Boc au fost închise spitalele. Partea administrativă este asigurată de către primării, iar prestaţia medicilor, respectiv medicația, sunt subvenţionate de Casa de Asigurări de Sănătate.
Contractele pentru funcționarea în parametri normali a centrelor de permanență vor fi semnate în această săptămână, prin urmare oamenii pot sta liniștiți pentru că vor beneficia în continuare de asistența medicală. „Din luna noiembrie primim finanțare și pentru Centrul din Ezeriș. Nu au fost semnalate probleme. Contractele trebuie semnate până la finele lunii octombrie, lucru care se va și întâmpla”, a declarat Tudorița Nicula, directorul CJAS Caraș-Severin.

[youtube id=”cQUQmXGZ6Mk”]


Nicoleta Surdei PSD CS

Comentarii

comentarii