VIDEO Karym = Hit single-ul verii europene, Dangerous

11 bPasiune, mister, senzualitate! Karym, noul artist- provocare de pe piata muzicala romaneasca, lanseaza astazi hit single-ul verii europene, “Dangerous”.
Cine este Karym? Karym inseamna provocare, talent,mister si sex appeal ! Toate la un loc! Karym nu este nici un amator, nici un nou artist care testeaza industria muzicala. Karym arunca provocarea direct pe piata muzicala europeana cu primul sau single oficial, “Dangerous”, sub noul sau nume de scena. Piesa pentru care artistul a fost inspirat de focul sau interior , de o iubire secreta, si la care a lucrat impreuna cu proiectul muzical de succes, Balkan Avenue, din Grecia. Single-ul este semnat la casa de productie Fresh Music , unul dintre cele mai ambitioase labeluri poloneze la nivel actual. Din 21 iulie piesa va putea fi achizitionata din toate magazinele online importante.

Karym canta de la varsta de 7 ani, cand a inceput sa activeze ca tenor intr-un cor local, alaturi de care a avut parte de turnee in Olanda, Belgia si Austria si a inregistrat doua albume. Succesul real al lui Karym a inceput cu realizarea propriului cover intr-o maniera originala, cu valente estetice puternice, pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale Larei Fabian. Karym a cunoscut deja succesul national si european , cu piese difuzate in heavy rotation la posturi de radio din Germania, Anglia si Franta. Are la activ si o participare la preselectiile Eurovision din tara sa natala , impreuna cu o artista cunoscuta din Marea Britanie. La mijlocul lunii aprilie, Karym si-a lansat, sub numele sau real, in media nationala primul sau single oficial pentru piata muzicala nationala,”Fire”, o piesa clubbing, pe acorduri de saxofon, un single pentru primavara 2014. Lansarea a avut loc concomitent pe cele mai importante platforme muzicale, precum ITunes, Amazon sau Deezer. Piesa a ajuns si in Top 100 Grecia si Polonia – cele mai downloadate piese de pe I Tunes. Artistul a participat la competitia muzicala EuroMusicContest, care a inclus artisti din 40 de tari europene, clasandu-se pe locul doi pentru tara din care provine, si are importante aparitii la posturile tv si de radio din tara.

Acum Karym va intreaba: Sunteti gata pentru un hit single European? Sunteti gata pentru “Dangerous”?

Facebook Oficial Karym: https://www.facebook.com/karymofficial

Comentarii

comentarii