VIDEO La 64 de ani, a murit în spital așteptând un medic de specialitate să-l consulte

DSC04765Un nou scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, bărbat de 64 de ani mort la primiri urgenţe după 6 ore de aşteptare.
Familia şi aparţinătorii unui bărbat de 64 de ani din Reşiţa sunt foarte revoltaţi de felul în care ruda lor precum şi ei, au fost trataţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Cel mai grav este faptul că după ce a fost adus la spital la ora 9 acuzând o stare de disconfort şi rău, în jurul orei 16, bărbatul a decedat în spital.
Aparţinătorii spun că nu au nimic de reproşat personalului de la UPU (Secţia de Primiri Urgenţe), că acolo s-au făcut şi urmat toate procedurile- omul a fost trimis la investigaţii şi analize, în schimb au reproşuri grave la adresa doctorului de gardă de la Secţia Interne, mai exact, oamenii spun că medicul respectiv nu şi-a găsit timp de la ora 9 şi până la ora 16 să vină să-i facă un consult de specialitate bărbatului. Să analizeze şi să interpreteze toate acele investigaţii medicale făcute bărbatului.
Aparţinătorii vor depune plângeri la conducerea Spitalului, la Poliţie şi la Colegiul Medicilor.
Conducerea spitalului spune că bărbatul era foarte bolnav, că a fost adus cam târziu la spital şi că va urma toate procedurile legale ce se impun în aceste cazuri.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO La 64 de ani, a murit în spital așteptând un medic de specialitate să-l consulte

  • 24 septembrie 2013 la 23:26
    Permalink

    Era ora 16:40…cand a venit la pacient….si ca de obicei, pacientii sunt vinovati…….iar daca este asa cum declara ei,doctorii….sa iasa in fata doamna doctor si sa declare adevarul, nu sa se ascunda .Sunt exact 7 ore si 40 de minute in care ea, doctorita- nu a avut timp sa vina iar pacientul a fost tinut la „urgente minore”..sala care in acel moment nu era echipata nici macar cu un tub de oxigen.
    Se face propaganda sa nu fie eutanasiati cainii,dar noi, oamenii suntem tratati ca niste caini.Trebuie luata atitudine fata de indiferenta din spitale….iar daca fiecare familie a fiecarui pacient va face plangere…poate intr-o buna zi, o sa mergem la doctor cu speranta ca ne vom mai si intoarce de acolo.

Comentariile sunt închise.