VIDEO La Bocșa, bunătatea și Triumful inimii, au adus bucuria în mii de case

DSC07389Deja, la Bocșa, a devenit o tradiție: Pentru al patrulea an consecutiv, Fundatia ”Triumful inimii” din Bocsa, umple sufletele a mii de bocșeni de bucurie.
Fundația care este printre cele mai active din Banat, a demarat în nurmă cu patru ani o campanie de ajutorare a familiilor cu probleme materiale din oras.
An de an, mii de copii și de adulți, se bucură în preajma sărbătorilor de Crăciun și de Paște, de daruri oferite de voluntarii ,,Asociației Triumful Inimii”. .
Anul acesta, de Crăciun, aproape 2900 de familii au primit pachete cu alimente din partea fundatiei, ceea ce inseamna tot atâta familii bucuroase că la ei a venit ,,Moșul”.
Pachetele care au aproximativ 10 kg, conțin de toate și pentru toți: cei mici au jucării și dulciuri iar adulții alimente pentru casă, dar și câte o pungă de cafea. Mai trebuie spus că toate produsele din pachet sunt de calitate și proaspete. De altfel, medicul Asociației a verificat personal toate donațiile primite de la sponsori. Aceștia sunt diferite persoane și asociații sau comunități religioase din Europa cu care ,,Triumful inimii” are legături de atâția ani. Și fiindcă străini au văzut că la Bocșa au un partener serios, an de an, numărul sponsorilor este tot mai mare.
Încă de luni, voluntarii Asociației, au umplut străzile orașului cu veselia și urările lor pentru cei ce primesc pachetele cu daruri. Voluntarii merg la ușile oamenilor care au fost dinainte selectați, le urează ,,Sărbători fericite” după care le oferă darurile de Crăciun.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments