VIDEO La Bozovici, pe afară-i vopsit gardul, și în curte-i ,,rahatul”

Primim pe adresa redacției: La Bozovici, pe afară-i vopsit gardul, și în curte îi ,,rahatul”. Supărată, dar mai ales cu teama în suflet din cauza ploii care nu se mai oprește de două zile, o cititoare din comuna Bozovici, se plânge de starea în care arată frumoasa așezare – capitala Văii Almăjului am putea spune. Bozoviciul este una dintre cele mai mari comune din Banat, localitate care are cel puțin două sedii de bancă, judecătorie și alte instituții ale Statului – deci cu pretenție de mic orășel, dar cu toate acestea, când elimini această frumoasă aparență și vezi lucrurile sec, real ți se schimbă automat părerea. Da clik pe imagine pentru a vedea filmulețul.
https://www.facebook.com/vranceam/videos/1308046652545811/
Iată ce spune cititoarea noastră despre Bozovici, localitatea ei de domiciliu, locul în care s-a născut și în care trăiește: ”Acum în anul 2016, când oamenii au ajuns pe Lună și visează să plece spre planeta Marte, noi aici la Bozovici, nu avem canalizare. Într-o comună mare, într-o ţară membră a UE. La fiecare ploaie mai puternică, ne intra apa în curţi, ne sunt inundate grădinile și de multe ori și străzile. Avem priorităţi? Cu siguranță canalizarea nu este printre ele.
gaini apa
Mai mulți cetățeni, locuitori ai comunei, din proprie inițiativă și fără să-i întrebe nimeni nimic, au astupat şanţurile pluviale făcute înainte de 1989. De ce ? Fiindcă treceau sau erau săpate în marginea proprietăţilor lor, sau chiar au construit ceva peste ele. Și acum – iată rezultatele. Să nu mai vorbim de closetele care vara înmiresmează străzile și orașul, dejecțiile curgând printre case. Măcar acum că au venit apele mari de la ploaie, mai spală și comuna de mizerii.
Soluţii? Se pare că cel puțin deocamdată – Nu avem!”

Comentarii

comentarii