VIDEO La mulți ani, Banat Tv! La mulți ani dragi colegi! La mulți ani Sebi! 11 Ani de Banat Tv în Caras Severin

Pe 1 fenbruarie 2005 se năștea la Reșița, odată cu Banat Tv, Sebastian Gherghinescu. În fiecare an Banat tv a mers să-i spună La multi ani. Asa s-a intamplat si astăzi, când Sebi și Banat TV au împlinit 11 ani.
Pe Sebi l-am surprins serbându-și ziua de nastere prin muncă. Este un elev silitor, iar colegii din clasa a patra de la Secția Germană a Liceului Diaconovici Tietz îl descriu ca pe un bun prieten. În pauza mare i-am urat și noi La Mulți Ani, și i-am dăruit un tort pe care să-l împartă cu colegii și cu doamna învățătoare
Sebi ocupă un loc special în echipa Banat Tv, deoarece a venit pe lume în aceeași zi în care televiziunea reșițeană emitea pentru prima oară sub acest nume. În 11 ani, Sebi a crescut și s-a transformat într-un elev iubit de colegi și apreciat de doamna învățătoare.
Banat Tv îți urează La mulți Ani, Sebi! Să ai viață frumoasă, plină de oportunități și mereu cu rezultate excepționale.

Pe 1 februarie 2005, Cornelia Dunăreanu alături de soțul său, Lucian Dunăreanu, au decis să ia taurul de coarne și să plece mai departe la drum.
TerraSat murise, fusese închis peste noapte astfel încât aproape 20 de oameni s-au trezit in fata unor porți închise și a unor lacăte. Patronii de atunci ai Tv TerraSat, exact așa au făcut: au strâns aparatura, au băgat-o în studiul până mai dăunezi plin de viață și au pus lacăt la poartă.
Cornelia și Lucian nu s-au speriat de lacătul închis: au făcut actele, au făcut împrumuturi și au pornit noua Tv Banat. ȘI au trecut de atunci 11 ani. După 11 ani grei şi frumoşi, se poate privi în urmă cu mândrie şi înainte cu speranţă. Banat Tv rămâne consecventă în demersul pe care și l-a asumat: acela de a oferi informaţia locală, necenzurată decât de normele bunului simţ. Asta înseamnă pentru următorii zece ani, echipa Banat Tv trebuie să fie mai bună decât a fost.
LA MULȚI ANI BANAT TV – 11 ANI DE TELEVIZIUNE LOCALĂ ȘI REGIONALĂ

Pe 1 februarie 2005, Cornelia Dunăreanu alături de soțul său, Lucian Dunăreanu, au decis să ia taurul de coarne și să plece mai departe la drum.
TerraSat murise, fusese închis peste noapte astfel încât aproape 20 de oameni s-au trezit in fata unor porți închise și a unor lacăte. Patronii de atunci ai Tv TerraSat, exact așa au făcut: au strâns aparatura, au băgat-o în studiul până mai dăunezi plin de viață și au pus lacăt la poartă.

Cornelia și Lucian nu s-au speriat de lacătul închis: au făcut actele, au făcut împrumuturi și au pornit noua Tv Banat. Iată ce spun cei de acum, despre ei, cei de atunci:

,,Marea familie Banat TV se pregăteşte pentru cea mai frumoasă aniversare din istoria televiziunii reşiţene. La 1 februarie împlinim 10 ani, iar realizările din această perioadă ne îndreptăţesc să privim cu încredere către viitor. În cei 10 ani activitate, perspectivele s-au modificat, iar brandul Banat a crescut spectaculos. Ceea ce nu s-a schimbat însă e respectul pentru telespectatorii nostri, cărora le spunem şi astăzi că doar Impreună suntem Banat TV.

La 1 februarie 2005 am pornit cu ambiţie şi curaj, iar capitalul de entuziasm pe care l-am investit în proiectul numit Banat ne-a ajutat să trecem peste hopurile începutului de drum. Împreună cu telespectatorii, de o parte şi de alta a micului ecran, am dezvoltat nu doar un proiect media, ci şi o stare de spirit. Banat TV s-a dorit a fi televiziunea comunităţii, iar strădaniile celor ce lucrează în faţa şi în spatele camerelor au fost mereu dedicate informării prompte şi corecte a telespectatorilor. Anii au trecut, iar eforturile materiale şi umane făcute în această perioadă au transformat numele şi sigla Banat în branduri de succes, apreciate de telespectatori, parteneri şi colaboratori.

După zece ani grei şi frumoşi privim în urmă cu mândrie şi înainte cu speranţă. Nu e un punct de cotitură, ci doar momentul bilanţului pentru o televiziune cu experienţă. Rămânem consecvenţi în demersul pe care ni l-am asumat: acela de a vă oferi informaţia locală, necenzurată decât de normele bunului simţ. Iar pentru următorii zece ani vom încerca să fim mai buni decât am fost. Practic, deceniul doi începe chiar AZI, cu un program aniversar de 10, care vă rezervă numeroase surprize.

Începând cu ora 9:00 o ediție specială a Cafelei de Dimineață, în care invitați sunt realizatorii emisiunilor Banat tv. Vor vorbi despre munca în televiziune, Madălina Cotoc, Ana Maria Lazarovici, Andreea Băndășilă, Valentin Homescu, Dan Liuț, Daniel Botgros și Vali Popovici, iar despre managementul unei instituții media locale și despre cei 10 ani de Banat tv, Lucian Dunăreanu.

Va urma o ediție specială a emisiunii Dincolo de Aparențe, în care Daniel Botgros îl are ca partener de dialog pe reputatul om de televiziune Constantin Mărășcu, într-o dezbatere despre televiziune, presă și media de astăzi. Într-o ediție specială, de sărbătoare, a emisiunii 8 și un sfert vin autorități locale și județene, aleșii noștri, 10 pentru Caraș Severin, care fac un exercițiu de imaginație și se proiectează în timp peste 10 ani pentru a ne arăta viziunea lor despre viitor. Și pentru că o dată împlinim 10 ani, Valentin Homescu va fi împreună cu Fanfara din Bănia, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. Și cum în fiecare duminică, de 10 ani încoace, vă face după-amiezele de sărbătoare, colegul nostru Dan Liuţ nu lipsește nici acum pentru și mai multă distracție.

Aventura media continuă, iar povestea e abia la început; rămâneţi alături de noi, Împreună suntem Banat TV”.

CA ÎN FIECARE AN, INFOCS LE UREAZĂ COLEGILOR DE LA BANAT TV ,,ANI MULȚI ȘI TOȚI BUNI, ÎNCĂRCAȚI CU BUCURII ȘI REALIZĂRI”!

Comentarii

comentarii