Sâmbătă, piaţă volantă la Muncitoresc în Reşiţa

Piata (9)O platformă de ciment inestetică, fără nici o utilitate, a ajuns peste noapte un loc vizitat şi plin de viaţă. Vorbim aici despre fostă grădină de vară a restaurantului Mureşul- o terasa de referinţă pentru vremurile de până în 1989, degradată şi distrusă de aşa zişii intreprinzători particulari, a devenit peste noapte o mândreţe de piaţă care a atras imediat sute de locuitori din partea veche a oraşului.
Primăria Reşiţa şi S.C. Pieţe S.A. au amenajat acolo prima piaţă volantă din Reşiţa. Fiindcă locUitorilor din zonă – cu preponderenţă persoane în vârstă, le este greu să ajungă până la Piaţa Reşiţa Sud sau Reşiţa Nord, celelalte două pieţe ale oraşului, care sunt destul de departe de ei,iata că din nou, piata vine la ei.
Astfel, sâmbătă 25 octombrie, piața volantă, va descinde din nou la Muncitoresc iar reșițenii din zonă,vor avea legumele la ușă.
Cetăţenii din zonă au primit cu mult entuziasm vestea că piaţa va veni din nou la ei acasă şi şi-au făcut deja lista cu cumpărăturile de rigoare fără a mai fi nevoiţi să piardă câteva ore cu drumul la şi de la piaţă, plus greutatea cumpărăturilor făcute. Bine înțeles că pe primul loc va fi varza. Sanu uitam cade SfântulDumitru,românii pun varza.

Comentarii

comentarii