VIDEO Laura Rus în vizită la Golden Kids Bocșa

Micuțele handbaliste din Bocșa au avut onoarea să o aibă alături la antrenament, sâmbătă, 7 noiembrie, pe Laura Rus, jucătoare de fotbal feminin, originară din Bocșa, care în prezent activează în Campionatul de Fotbal Feminin din Coreea de Sud.
Aflându-se în țară, Laura Rus a dat curs invitației antrenorului de handbal Ionuț Bosioc de a participa la un antrenament al handbalistelor de la Golden Kids Bocșa și de a le împărtăși acestora câteva lucruri despre viața de sportiv. „Lala”, așa cum este alintată de prieteni, a acaparat rapid atenția micuțelor handbaliste cu povestirile și cu încurajările ei de a nu renunța la viața de sportiv la primele obstacole. Ea a mai împărtășit fetelor experiența pe care a avut-o practicând pentru o scurtă perioadă handbalul, deși după cum spune ea „eram obsedată cu fotbalul”.

La întâlnirea cu fetele și cu antrenorul lor Ionuț Bosioc, Laura s-a arătat încântată de proiectul acestuia, Golden Kids Bocșa, și foarte bucuroasă că în Bocșa se încearcă să se facă ceva pentru sport și pentru copiii acestui oraș.

Am dorit ca Laura sa le împărtășească fetelor din experiența și viața de sportiv, câte sacrificii se fac pentru a ajunge la un anumit nivel de performanță, dar dacă iți dorești să faci asta cu adevărat se poate trece peste orice obstacol. Invitația Laurei a fost de a le motiva pe fete și a le demonstra că se poate chiar pleca dintr-un oraș mic cum este Bocșa. – a declarat Ionuț Bogdan Bosioc, mulțumindu-i pe această cale Laurei pentru că a dat curs invitației.

Laura „Lala” Rus, este un exemplu pentru tineri prin performanțele pe care le-a realizat până acum, reușind prin talent și prin multă muncă să participe în cele mai puternice competiții, lucru care au adus faimă orașului Bocșa, făcându-i pe bocșeni să se mândrească cu ea. Până la vârsta de 28 de ani „Lala” a activat în Campionatele de Fotbal Feminin din România, Spania, Danemarca, Cipru și actualmente activează în Coreea de Sud, competiție în care este golgheter. Întoarsă în România pentru câteva luni ea a fost chemată la Echipa Națională de Fotbal Feminin după o perioadă de doi ani în care nu a fost convocată.

Fetele antrenate de Ionuț Bosioc vor efectua, miercuri 11 noiembrie, un meci de verificare în compania elevelor Doamnei Lucia Moruț, la Sala de Sport a Liceului Traian Vuia din Reșița, de la ora 17.

Preluare integrala https://metalulbocsa.wordpress.com

Daca vrei sa citesti si alte lucruri interesante, intra AICI https://metalulbocsa.wordpress.com/2015/11/08/laura-rus-in-vizita-la-golden-kids-bocsa/

Comentarii

comentarii