VIDEO Locotenent-colonelul Cristinel Coneru este noul inspector șef al ISU Caraș-Severin

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin a găzduit ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii, cu ocazia trecerii în rezervă a colonelului Titus Susan, după 3 decenii de carieră militară.
Evenimentul a fost unul încărcat de emoții prin faptul că, după 27 de ani în slujba instituției, colonelul Titus Susan a predat comanda ISU ”Semenic” locotenent-colonelului Cristinel Coneru, împuternicit inspector şef al Inspectoratului, în prezenţa unui reprezentant de la eşalonul superior și a efectivelor inspectoratului la conducerea cărora s-a aflat în ultimii 7 ani.

Noul șef al ISU Caraș-Severin este absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, promoția 1998, fiind de 18 ani dedicat activității operative a serviciilor de intervenție. Locotenent-colonelul Cristinel Coneru vine de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș și este împuternicit pe funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Semenic Caraș-Severin pentru o perioadă de 6 luni, după care va avea loc un concurs privind ocuparea acestei funcții.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența prefectului Florența Maria Albu, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, colonelului Claudiu Bratu, desemnat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență București, efective ale instituției, cadre militare în rezervă.

Comentarii

comentarii