VIDEO Locuri de refugiu si primajutor anticanicula la Reșița

Ca urmare a atenționării meteorologice COD GALBEN de caniculă, emise de Administrația Națională de Meteorologie, care intră în vigoare din 17 iunie 2016, ora 16:00, și este valabilă până în 19 iunie, ora 09:00, Primăria Municipiului Reșița va activa punctele de prim-ajutor la nivelul municipiului.
Vor fi deschise două puncte de prim-ajutor în două locații, în Centrul Civic, la căsuţa numărul 6, și în Parcul Tricolorului, la căsuţa numărul 3.

imagini arhiva
Programul de funcționare va fi cuprins între orele 11:00-18:00, în această perioadă când sunt prognozate temperaturi foarte ridicate. Punctele de prim-ajutor sunt dotate cu instalaţie de climatizare, dozatoare cu apă rece şi paturi și va fi asigurată asistenţa medicală de personalul specializat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Reşiţa.

Totodată, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă va avea program în regim de permanență și pot fi transmise eventuale sesizări privind problemele apărute în urma temperaturilor ridicate, la numărul de telefon 0255/ 214 800.
Precizăm că planul de măsuri pentru perioada caniculară se aplică numai în cazul atenționărilor și avertizărilor meteorologice de caniculă – cod galben, portocaliu sau roșu.

Primăria Municipiului Reșița

Comentarii

comentarii