VIDEO Mafia gazelor de șist a ajuns in Banat, cetățenii călcați cu mașinile de directorii firmelor de prospecțiuni

Ivan Vasilchin, un locuitor din Sânicolaul Mare, județul Timiș, a fost la un pas de a fi strivit pe trotuar de autoturismul de teren al unui director de la o firmă de prospecțiuni geologice pentru descoperirea gazelor de șist.
Ivan Vasilchin a avut o discuție cu aceșta, după cum declară singur: ,,Luni 25 august 2014, în jurul orei 15.00, pe strada Str. Prof. Ionel Stamate nr.1 din Sânnicolau Mare, după o discuție civilizată cu reprezentanții firmei de prospecțiuni Geolink, Ioan Rodina și Iosif Ingrisch, cei doi sau urcat în mașină și au demarat în trombă întrând pe trotuar cu intenția clară de a mă lovi …
Dacă acești domni calcă oameni, ce să mai vorbim despre pământul, apa și sănătatea noastră.
TREZȚI-VĂ OAMENI BUNI !”
Ivan Vasilchin, a discutat cu directorul respctiv și angajații săi, discuție în care și-a spus punctul de vedere privind exploatarea gaselor și mai ales, a faptului că firmele respective intră abuziv pe terenurile (proprietate privată) a localnicilor și fac prospecțiuni geologice distructive. Aceștia forează în terenuriler agricole, introduc explozibil în găuri și provoacă explozii de o mai mică sau mai mare putere. Iritați de discuția în termeni civilizați, cei doi s-au urcat în mașină și au demarat în trombă întrând pe trotuar cu intenția clară de a-l călca pe Ivan Vasilchin.
Ivan Vasilchin, a fost pe fază și a filmat întreaga scenă pe care o puteți urmări și dv. mai jos.

Video 1: atenție la minutul 6 când efectiv s-a dorit strivirea oamenilor PE TROTUAR
[youtube id=”rlJkg6Jzp9w”]

Video 2: PREGĂTIRI PENTRU INTRARE ABUZIVĂ PE TERENURILE LOCALNICILOR, AȘA CUM S-A PROCEDAT MAI PESTE TOT
[youtube id=”mgKPP3d1sJY”]
Imaginile de groază au fost preluate de mai multe ziare online și bloguri personale. Suntem curioși dacă se autosesizează vreo autoritate.

Sursa: youtube.com

Comentarii

comentarii