VIDEO Minunea s-a împlinit: Barajul Văliug- plin ochi cu apă

baraj2În toamnă, când cei de la CEZ au dat drumul la apă și s-au apucat de repararea digului de la barajul de acumulare Gozna- Văliug cum îi zic toți, gurile rele spuneau că vor trece ani până ce barajul va fi umplut la loc.

Ei, iată că nu a fost așa: lucrările de verificare și reparații la dig au fost finalizate spre finele anului trecut și iată că acum, cu doar o lună înainte de începerea sezonului turistic de vară, barajul de la Văliug este plin – ochi iar pontoanele sunt la orizontală.

Barajul a fost primenit, are apă proaspătă- deci așteaptă turiști noi alături de împătimiții locului, pentru al descoperii și a se bucura de apele cristaline ale lacului de munte.
InfoCs vă prezintă câteva fotografii ca să vă puteți face o idee despre cum a fost barajul în toamna anului trecut și cum este acum, în fotografiile realizate săptămâna trecută de Loredana Palcovici.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „VIDEO Minunea s-a împlinit: Barajul Văliug- plin ochi cu apă

  • 10 aprilie 2013 la 13:59
    Permalink

    Banii incasati din vanzarea lacului cu anexe au ajuns la Bucuresti. Este ca si cum ti-ai vinde vaca si banii i-ar lua vecinul si tu ai fi bucuros ca nu mai ai nici vaca nici bani. Lacul a aratat cum este astazi mai mult de 40 de ani si nu erau CEZ, poate nici nu existau.

Comentariile sunt închise.