VIDEO Mircea Geoană, președintele P. S. Românesc, la Reșița

Partidul Social Românesc, filiala Caraș­-Severin, și­-a lansat sâmbătă – 9 aprilie, candidații la Consiliul Județean și la primăriile din Caraș-­Severin. Pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment, la manifestare a participat chiar președintele PSRO, Mircea Geoană.
Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, a revenit la Reșița. Ba mai mult, a făcut un tur de forță în județul Caraș-Severin pentru a lansa candidații la funcțiile elective din vara aceasta. După Bocșa și Băile Herculane, sâmbătă a venit și rândul Reșiței să găzduiască un asemenea eveniment. Geoană a declarat că a venit cu multă curiozitate în județ și pleacă cu foarte mare plăcere văzând entuziasmul echipei.

Cea care va deschide lista la Consiliul Județean este Alina Stancovici, iar pentru fotoliile de edili-șefi ale celor două municipii din județ candidează Sergiu Caplea – Reșița și Ilie Buzescu – Caransebeș.

Președintele organizației județene a Partidului Social Românesc a declarat că în prezent formațiunea are peste 1.000 de membri. Totodată, Mircea Geoană a declarat că peste 70% din echipa din Caraș-­Severin nu a făcut niciodată politică, iar în alegeri se bazează pe tineri și pe puterea acestora de muncă.

Comentarii

comentarii