VIDEO Mos Crăciun a venit aseara la Clasa pregătitoare A a Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Resita

Elevii clasei pregătitoare A a Şcolii Gimnaziale Nr. 7 din Reşita, au avut aseară prima lor serbare şcolară de Crăciun. Fiindcă serbări au mai fost ele de-a lungul anului și până acum. Bobocii învăţătoarei Otilia Duicu, au pregătit un adevărat spectacol de poezii, colinde şi o scenetă dedicată lui Moş Crăciun. Sub bagheta zânei Otilia, micuţii s-au transformat timp de o oră, în adevăraţi artişti. Fiindcă cei mici au interpretat cu măiestria vârstei de 6 şi 7 ani, o scenetă reprezentând vestea naşterii Lui IIsus. Așa că, rând pe rând, în fața asistenței formată din părinți, bunici și mătuși, au apărut ,, magii, Fecioara Maria, Iosif, îngerii” , dar și personaje mai noi cum ar fi postaşul sau povestitorul.

Auditoriul, format din părinţi, bunici, fraţi, surori sau prieteni şi apropiaţi, a fost impresionat, aplauzele însoţind poeziile recitate de fiecare şcolar în parte, încurajând, totodată, micile vedete şi murmurând odată cu ei rolurile îndelung repetate.

Şcolarii au dat dovadă de stăpânire de sine, roadele muncii depuse împreună cu ,,doamna” făcându-se simţite din plin. Emoţiile însoţite de zâmbete largi au însoţit fiecare copil, serbarea fiind o reuşită deplină.

Spre finalul serbării, atras de cântecele și emoțiile, dar mai ales de voia bună a copiilor, Moş Crăciun şi-a făcut şi el apariţia, însoţit de câţiva spiriduşi, care l-au ajutat cu traista de cadouri. Moșul a aterizat în curtea școlii, a dat drumul renilor și spiridușilor la discotecă și la o plimbare prin oraș, iar el s-a ocupat de micuții emoţionaţi din Clasa pregatitoare A. Rând pe rând, fetițe și băieți, au trecut prin brațele Moșului de unde au primit cadourile de sărbătoare: multe, multe dulciuri de calitate.

Comentarii

comentarii