VIDEO Moş Crăciun a venit la copiii cuminţi din Clasa a I a A de la Scoala Generala 7 din Reşita

Este iarnă cu adevărat, este sfârşit de an şi este sezonul serbărilor la şcoli şi la grădiniţe. ca de fiecare dată, invitatul special este desigur, nimeni altul decât Moş Crăciun. Copiii din clasa a I a A de la Scoala Numărul 7 din Reşita s-au pregătit din timp pentru serbarea de Crăciun. Și-au învățat poeziile și au așteptat cu nerăbdare să vadă dacă îi va vizita Moșul și le va aduce cadourile mult dorite. Prestația micuților a fost una de excepție. După ce au recitat poeziile, au cântat colinde și au interpretat scenete, cei mici au primit și mult așteptata vizită a Moșului.

Învăţătoarea micuţilor, neobosita Cristina Ardeleanu, spune că, în acest an, a pregătit cu cei mici o serbare specială în care se vor găsit de toate: de la poveşti şi poezii despre iarna, vacanţă şi Moș Crăciun şi până la poeziile şi colindele cu tematică religioasă specifica sarbatorii de Craciun.

Bătrânul Moș Crăciun a fost aşteptat de toţi copiii cuminţi, şi mai puţin cuminţi. Dacă emoţiile nu le-au dat bătăi de cap în prima parte a serbării, în momentul în care şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, cei mici au fost copleşiţi de bucurie. Moşul a venit, desigur, cu desaga plină cu daruri. Cand a intrat in sunet de clopotel pe usa clasei, Mosul a fost primit cu valuri de bucurie şi chiote vesele. Mai ales ca cei mici s-au pregătit intens şi l-au răsfăţat pe Moş şi pe părinţi şi bunici cu poezii, dansuri şi colinde. L-au răsplătit şi ei în felul lor pe Mos Craciun pentru dărnicie.

Dacă vor fi cuminţi, Moș Crăciun îi va vizita pe cei mici și în noaptea de Ajun, atunci când le va lăsa acasă la ei, sub bradul împodobit, mult doritele și așteptate cadouri.

Încântaţi, părinţii şi bunicii au stat cu telefoanele şi aparatele foto în mână, să nu cumva să rateze vreo scenă. După aceste vizite, Moşul a pornit din nou la drum, doar trebuie să ajungă la toţi copiii cuminţi.

Comentarii

comentarii