VIDEO Noapte de revelion cu accident și ,,zmeu” fără permis la volan de BMW

Anul 2016 a început cu un eveniment rutier la Reșița. Imediat după ora zero a noului an, un ,,zmeu” de vreo 25 ani, a urcat cu un autoturism BMW cu numere străine și a pornit pe străzile orașului. Numai că, la intersecția de ,,la Nașu” de pe strada 24 Ianuarie, tânărul a intrat cu tot cu mașină în peretele casei din colț. Adică, a luat curba înainte cu vreo 3 metri.
Fiindcă deocamdată nu avem informații oficiale – doar este 1Ianuarie și pentru polițiști și nici nu avem de-a face cu răniți, pe surse am aflat că de fapt șoferul este protagonistul uneui adevăraT șir de ilegalități: tânărul nu avea permis, era sub influența alcoolului iar mașina ar fi fost luată fără acordul proprietarului.

Până stabilește poliția ce și cum, cert este că ,,zmeul” nostru a cam făcut-o ,,de oaie”. Noroc că nimeni nu a fost rănit. Mașina este cam ,,varza” la partea din față și pe lângă reparațiile acesteia, tânărul mai trebuie să suporte și reparațiile peretelui avariat.

 
Noroc că în acel moment nu se afla nimeni pe trotuar în acel loc. Cu câteva secunde înainte, exact pe trotuarul din locul respectiv, trecuse un grup de tineri ce se întorceau din centrul civic de la focul de artificii.

 
Autoturismul a fost luat de acolo cu platforma.

Comentarii

comentarii