VIDEO Noul lider al administrației locale reșițene este viceprimarul Ioan Crina

Noul lider al administrației locale reșițene este viceprimarul Ioan Crina, care a fost votat de colegii săi consilieri pentru a îndeplini atribuțiile de primar până la alegerile locale de anul viitor.
În cadrul ședinței extraordinare de astăzi s-a dat citire demisiei scrise de fostul primar Mihai Stepanescu, în care a cerut iertare reșițenilor pentru situația creată la primărie.

Ședința extraordinară de astăzi a consiliului Local a început cu citirea, în plen, a demisiei scrise de fostul primar al Reșiței, Mihai Stepanescu, acum cercetat de DNA pentru fapte de corupție. Consilierii locali au luat act de demisie, și au trimis-o la prefectură. Nicolae Ciobanu, prefectul județului a emis un ordin de încetare a mandatului lui Mihai Stepanescu, iar aleșii reșițeni au fost convocați la vot, pentru a decide cine va prelua frâiele orașului. Potrivit legii, aceștia au avut de ales între cei doi viceprimari: Ioan Crina și Lucian Voina. Majoritate de voturi a avut viceprimarul PSD, Ioan Crina.

Noul lider al administrației locale va îndeplini atribuții de primar până la alegerile locale din vara anului viitor.

Consiliul Municipal PSD Reșița a luat act de demisia lui Mihai Stepanescu din funcția de președinte al PSD Reșița, în locul său fiind confirmat tot Ioan Crina.

Comentarii

comentarii