VIDEO O altă bătrână a fost găsită decedată în casă la Reșița

Descoperire macabră într-un apartament de pe Bulevardul Republicii din Reșița. Pompierii au fost solicitați de către locuitorii unui bloc, să intervină pentru deschiderea unei uși. Oamenii erau îngrijorați de absența de ceva timp a uneia dintre vecine mai în etate. Locatarii unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Reșița au apelat la ajutorul autorităților după ce au sesizat absența uneia dintre vecine. Femeia, care era pensionară și care locuia singură, nu a mai fost văzută de ceva vreme și nu răspundea la ușă – și findcă o știau suferindă de mai multe boli, oamenii s-au gândit la ce era mai rău.

[youtube id=”7sso9yjZ5go”]

Din păcate, bănuiala lor s-a adeverit odată cu intervenția pompierilor care au deschis ușa apartamentului. Aparent, bătrâna era decedată de două zile. Aceasta nu este prima intervenție de acest gen a pompierilor din Reșița în anul 2015. La începutul săptămânii, o altă persoană a fost găsită decedată în casă pe Strada Rarău. De asemenea, în luna ianuarie un tânăr a fost găsit spânzurat în propriul apartament de pe Bulevardul Muncii, la doar o zi distanță după ce un alt bărbat a fost descoperit fără suflare în râul Bârzava.

Bătrâna locuia singură și avea o fiică, dar care era plecată la muncă în străinătate. Situația a fost groaznică pentru biata fiică a femeii: aceasta era în telefon cu una dintre vecine care îi comunica în direct ce se întâmplă la ușa mamei ei. Din păcate, biata femeie a aflat tot atunci că mama ei este moartă în casă.

Comentarii

comentarii