VIDEO Oltenii bronzați ,,fură” la Disneyland Paris la ,,ciordit” dar îi prinseră gaborii

Poate că o să vă puneți întrebarea ce este cu acest material fiindcă nu are treaba cu Resita si Banatul. Este adevarat, dar analizându-l o să mai aflați inca odata de ce ne privesc străinii în felul în care ne privesc și de ce au părerea pe care o au despre noi. Este adevărat și cu siguranță ați aflat cam despre ce români este vorba și cine se ocupă cu așa ceva. Dar, că vrem – că nu vrem, în actele lor, la țara de origine, scrie România. NU este un material cu nici o tentă – tocmai de aceea nu am folosit nici un nume sau denumire.

La data de 09.02.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – CRaiova, au efectuat împreună cu autorităţile judiciare din Franţa un număr de 14 percheziții domiciliare (10 pe teritoriul României și 4 pe teritoriul Franței) în cadrul unei acţiuni comune vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi furt calificat.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014 – 2015 membrii grupului au racolat mai multe persoane din România pentru a se deplasa cu mai mulți copii minori pe teritoriul Franței, unde aceştia erau exploataţi prin obligarea la practicarea cerşetoriei şi la furturi din buzunare.

S-a reţinut că activitatea infracţională s-a desfăşurat în principal în parcul de distracții Disneyland Paris, în trenurile de mare viteză care circulă pe teritoriul Franței (TGV) și în zone foarte aglomerate (metrou, piețe publice etc.).

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că minorii obţineau în anumite zile sume de bani de până la 7000 de euro.

Acţiunea a fost realizată împreună cu împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcției de Investigații Criminale, trei anchetatori francezi precum și ofițerul de legătură al Jandarmeriei Franceze la București.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Oltenii bronzați ,,fură” la Disneyland Paris la ,,ciordit” dar îi prinseră gaborii

  • 10 februarie 2016 la 0:50
    Permalink

    Nu puteti face si voi pe acolo vreo…… rezervatie, gradina zoologica pt maimutele astea bronzate de asa natura încît sa dispara din cîmpul vizual al europei ca zau….. prea fac specimenele astea migratoare românia de rîs. În Duisburg – Rheinhausen, se cacau de pe acoperisul blocului si au transformat un grup de blocuri în timp record într-o copie a ferentariului. În Duisburg Marxloh- Polman au pus stapînire pe cartier si au ajuns sa se cace în biserica si pe treptele acesteia. Acuma îi curata politia germana si de acolo.

Comentariile sunt închise.