VIDEO Patru morţi şi 24 de răniţi într-un accident provocat de un român în Grecia

Cel puţin patru oameni au murit şi 24 au fost răniţi pe o autostradă din nordul Greciei, după ce un tir a intrat în plin într-o coloană de maşini. Accidentul s-a produs pe o autostradă cu restricții de circulație, din cauza unor lucrări, relatează Digi24.ro

„Am văzut în oglinda retrovizoare cum venea tirul şi cum celelalte maşini erau aruncate în toate părţile. Am fost foarte foarte norocoşi.(…) Camionul a luat foc, toată lumea ţipa, plângea…a fost haotic!”, a explicat un martor.

Şoferul român care a provocat accidentul de circulaţie din Grecia le-a spus polițiștilor că nu a putut opri autovehiculul din cauza unor defecţiuni la sistemul de frânare.

[youtube id=”yyKEoD5LZxw”]

Mai multe maşini au luat foc în urma impactului, iar ceilalţi şoferi din trafic i-au salvat pe cei rămaşi captivi în autoturisme. Şoferul tirului a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp după aceea.

Accidentul a avut loc pe șoseaua dintre Veria și Salonic.

Potrivit presei locale, în accident și-au pierdut viața două femei cu vârste între 50 și 65 de ani și un bărbat de 50 de ani. Un al patrulea cadavru a fost găsit carbonizat.

Comentarii

comentarii