VIDEO Pavel Aghescu – acuzații grave la adresa unui comisar de poliție – dezvăluiri despre starea judeţului şi despre prejudiciile Clubului

P Aghescu (2)Omul de afaceri reșițean, Pavel Aghescu, face propuneri de dezvoltare pentru judeţ şi-l acuză pe comisarul șef Oncică, de prejudicii aduse clubului Gloria.
Pavel Aghescu, cunoscut om de afaceri reşiţean şi preşedintele C.A Gloria Reşiţa, a susținut o conferință de presă în care a prezentat situaţia trecută şi prezentă a judeţului, a discutat despre posibile investiţii şi despre cei care au frânat dezvoltarea clubului Gloria în ultimii ani.
Omul de afaceri Pavel Aghescu a declarat că în anul 2003, a depus la Ministerul Transporturilor și la Consiliul Județean Caraș-Severin din acea perioadă, un plan de amenajare al județului care cuprindea toate aspectele legate de bogăția subsolului, suprafața împădurită, populație și potențial turistic al întregii zone.

Toate demersurile realizate au rămas însă fără ecou și nu s-a întâmplat absolut nimic, deşi a ţinut să sublinieze de mai multe ori, potenţialul turistic al judeţului este unul uriaş, iar Caraş-Severinul a devenit, după spusele sale, de atunci şi până în prezent județul cu cea mai mare suprafață împădurită din țară.
Pavel Aghescu a venit şi cu o propunere, aceea că ar fi mai indicat să se creeze investiții pentru producție și să se exporte produse finite în loc să se exploateze materia primă a județului.
În aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele Gloriei, a adus critici la adresa celor care ,,au pus beţe în roatele” evoluţiei clubului în ultimii ani. Pavel Aghescu îl acuză în mod direct pe Lilică Oncică, (comisar şef în cadrul IJP Caraș Severin) ,,că ar fi prejudiciat clubul sportiv Gloria prin neplata chiriei de 1800 de lei pentru un garaj ce aparţine clubului şi pe care în ultimii 3 ani l-a folosit comisarul. În aceeaşi situaţie se află Dan Firiţeanu şi Doru Petre – alţi datornici către clubul Gloria. Aghescu îl mai acuză pe Oncică şi de faptul că ( spune că are dovezi scrise) precum că ar fi intenţionat să deconteze o factură de 1400 de lei de la petrecerea fiului său organizată la un restaurant din Reşiţa în 2010. Pentru că n-a reuşit acest lucru – fiind refuzat de regretatul Doru Roşca (acesta i-a spus că nu sunt bani pentru așa ceva) comisarul Oncică a cerut ca suma respectivă (1400 de lei) să-i fie trecută ca şi cotizaţie în contabilitatea clubului.
Cu toate acestea, comisarul Oncică (acuzat de mai multe ori public de către Aghescu) rămâne în continuare membru fondator cu puteri executive în cadrul clubului Gloria.
Va urma.

Comentarii

comentarii