VIDEO Pe câmpurile din din Caraș Severin, tutunul crește sub forma de pachete cu 20 de țigări – Ţigări de contrabandă depistate de poliţiştii de frontieră

Picture 072Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au depistat un cetăţean român, care transporta în maşina sa cantitatea de 3.425 pachete ţigări marca Marble netimbrate, în autoturismul unui cetăţean român.
Ieri, în jurul orelor 20:20, la nivelul S. P.F Naidăş, s-a desfăşurat o acţiune specifică, care a avut ca scop depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi de colectare, transport şi comercializare de ţigări de contrabandă.

Astfel, pe comunicaţia DJ 573 D Răcăşdia-Vrăniuţ a fost oprit în trafic de către poliţiştii de frontieră un autoturism marca VW Polo care era condus de C.T.P., în vârstă de 32 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au observat în interiorul maşinii, pe bancheta din spate şapte colete de formă paralelipipedică, ambalate în folie de plastic de culoare neagră. În urma controlului amănunţit, s-a constatat că cele şapte colete conţin 3425 pachete de ţigări marca Marble, netimbrate.
Cetăţeanul în cauză a declarat că a găsit ţigările abandonate pe câmp.
Drept urmare poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Naidăş au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări (în valoare aproximativă de 41.100 lei) a fost ridicată în vederea confiscării, iar maşina a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră.

Comentarii

comentarii