VIDEO Pe Muntele Semenic, hergheliile de cai putere de sub capote, fac legea – GPS Trophy Romania ediția a IV a

Valiug (41)Multă gălăgie și multă agitație și ieri pe Muntele Semenic în apropiere de comuna Văliug. pantele muntelui și drumurile desfundate au fost luate cu asalt de herghelii formate din mii de cai…..putere ascunși sub capotele mașinilor de teren.   
Pe pantele Muntelui Semenic, între Văliug și Crivaia, clubul de amatori Experience Romania din Sibiu, a organizat ediția a IV-a competiției intitulată „GPS Trophy Romania”.Aceasta este o întrecere de off-road și plăcere la care au luat startul aproape 30 de mașini- majoritatea din străinătate.
 
Pentru prima dată, la competiție participă și două echipaje din România.
Plecarea s-a făcut din localitatea Valiug, din județul Caraș-Severin, situată la poalele Munților Semenic, iar finishul va fi în 18 mai în județul Hunedoara, la Arsenal Park, lângă Orăștie. Participanții pot alege trasee hardcore sau softcore, în funcție de echipare și motorizare.
Tariful este de 1.000 de lei/ persoană, atât pentru concurenți, cât și pentru fiecare membru al echipei de service bani în care intră cazarea, masa și alte servicii.
Participanții la competiția off-road vor cumpăra pentru cei 70 de elevi ai școlii din Valiug rechizite și materiale școlare.
Evenimentul este unul de tip hobby și are caracter turistic. Participanții trebuie să atingă anumite puncte GPS primite, toate aflate într-o zonă delimitată, de mare întindere, denumită „coridor”.

Comentarii

comentarii

5 thoughts on “VIDEO Pe Muntele Semenic, hergheliile de cai putere de sub capote, fac legea – GPS Trophy Romania ediția a IV a

  1. Teroristi ecologici izgoniti din tarile lor si primiti de noi…rusine!!!

  2. sa fim seriosi, acolo este un loc special amenajat acolo se fac sporturi cu motoare de ani buni si trebuie sa fim mandri ca avem un asa loc in judet. Numa ca vine cate o hahalera ca ala de mai sus, ala de nici nu sti ce este fata sau baiat, si mananca la greu. Omule, sti cati bani au intrat in casierile si magazinele din zona Valiug zilele astea? padurea se fura, se distruge cu toporu si drujba, nu cu motoare de masina. Asa spune cineva si subscriu.
    L M.

  3. Spune-i lui fraieru ala de Ovidiu sa nu mai mastece atat kkt. Nu l-a bagat nimni in seama o viata intreaga si se baga singur in ochii oamenilor acum. Eu in locul vostru stegeam aberatile fraierului. Bravo Infocs, bravo baieti! Multumim ca ne tineti la curent cu tot ce se intampla in judet.
    Justin Rosca

  4. Felicitari Vali,pt reportaj si filmari.Ai facut o bucurie celor care nu au putut sa ajunga acolo (inclusiv eu).Este o zona minunata si un traseu foarte frumos.Pt carcotasi:padurea si frumusetile ei nu le distrugi cu motocicleta,atv s-au jeepul,padurea o distrugi cu drujba,taful si camionul

Comments are closed.