ActualitatePolitie

VIDEO PERCHEZITIE DOMICILIARA LA SEDIUL COMPOSESORATULUI DIN BUCOVA

Se pare că poliţia şi justiţia vor să ducă la bun sfârșit ceea ce au început cu ceva ani în urmă. Mai exact, vor să dea de cap ,,afacerii composesoratului” de la Bucova. Dacă vă mai amintiți, din cauza rivalităţii dintre două tabere, la Bucova au fost duse adevărate războaie ani de-a rândul.

La un moment dat, satul a ajuns să fie împărțit în trei tabere: tabăra celor aflați la conducerea composesoratului de ani buni avându-l în frunte pe Ionesie Ghiorghioni și care se credeau stăpâni peste materie și suflete și tabăra celor nemulțumiți care doreau o schimbare și transparență în afacerile composesoratului avându-l în frunte pe Romeo Răduță. Fiecare ședință a membrilor composesoratului dădeau fiori de groază sătenilor, polițiștilor și jandarmilor fiindcă de fiecare dată se lăsa cu scandal și încăierări și chiar bătăi în toată regula.

Cea de a treia tabără era formată din cei ce preferau să stea de-o parte și să se schimbe ca frunza în vânt, în funcție de cine era la putere. Răduță și trupa sa, au făcut sesizări peste sesizări la poliție, la parchet, judecătorie, la Timișoara, București și chiar la Minister și la Președenția României. Lucrurile au stat pe loc până la arestarea lui Ionesie Ghiorghioni pentru luare de mită in biroul său din sediul Consiliului Judetean și multe alte bube. Cum a ieșit ,,tata văii Bistrei” din peisaj, lucrurile au început să se miște. Așa că ,,Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat o percheziţie domiciliară la sediul unei asociații de pe raza localității Bucova. ( la composesorat nn)

La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Bucova.

Percheziţia a fost desfăşurată în baza unui mandat emis de Judecătoria Caransebeș pentru ridicarea unor documente contabile aferente activității desfășurate de asociație în perioada 2013-2014.

La acţiune au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale” .

Comentarii

comentarii