AdministratieDiverse

VIDEO Peste 1,6 milioane de lei alocati modernizarii zonei Victoria

La ultima ședință din mandatul lor, consilierii locali ai municipiului Reșița au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea zonei Victoria. Urmează ample lucrări de reabilitare a străzilor din jurul complexului, a trotuarelor, parcărilor și a spațiilor verzi. Tot la ultima ședință, aleșii locali au votat preluarea Pasajului din Triaj de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri, în domeniul public al municipiului Reșița.

La final de mandat, consilierii locali ai municipiului Reșița au votat două hotărâri importante pentru orașul de pe Bârzava. Una dintre ele vizează o schimbare radicală a zonei Victoria. Vor fi reabilitate străzile, parcările, trotuarele, aleile pietonale și spațiile verzi din jurul complexului. Lucrările au ca scop fluidizarea traficului auto și crearea de noi locuri de parcare, având în vedere că zona este una aglomerată. Valoarea totală a investiției este de 1,6 milioane de lei.

O altă hotărâre importantă pentru municipiu vizează pasajul care face legătura între zona Triaj și cartierul Lunca Bârzavei, care până acum era în administrarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri. Pasajul are nevoie de ample lucrări de reparații, de care Ministerul Transporturilor a uitat, iar Primăria Reșița nu putea interveni.

Ultimele reparații la Pasajul din Triaj au fost efectuate în 2012, cu finanțare de la bugetul de stat.

Comentarii

comentarii