VIDEO Pierde CodaServ teren? Unul a fost luat de Primăria Reșița

Omul de afaceri Costel Ciobanu, pierde teren, sau terenuri ? Se pare că din amândouă – spunem asta luând în calcul problemele cu care se confruntă în ultimul timp. Și ne referim aici doar la două dintre ele; una mai veche – podul funicular de care nu mai se vede scăpat și mai nou, terenul ultracentral din cel mai populat cartier al orașului, cu un bun vad comercial. Este vorba despre cele câteva sute de metri pătrați din fostul spațiu verde dintre blocurile 3 și 5 de pe Bulevardul Republicii din Govândari. Terenul are o istorie și mai multe întâmplări în spatele lui.

[youtube id=”e5oc7v2mZh8″]

Acesta a fost primit în anul 2008 de un om de afaceri din Reșița, de la consilierii locali cu largul concurs al fostului primar Liviu Spătaru de al cărui nume se leagă doar măcelărirea spațiilor verzi din Reșița. Pe teren nu a-a terenul construit nimic, în schimb, spațiul verde și de joacă precum și câteva locuri de parcare, au fost pierdute. Apoi, terenul a trecut la un alt proprietar, după care a ajuns la S.C. CodaServ, adică Costel Ciobanu. Fiindcă nici acesta nu a respectat termenele de lucru și de finalizare – locul arătând deplorabil, cu garduri din tablă, bălării și mizerii, Consiliul Lcal Reșița, a decis retragerea autorizațiilor și a dreptului de folosință a terenului.

CodaServ a făcut plângere împotriva Hotărârii de Consiliu Local al municipiului Reşiţa. Miercuri, în cadrul Ședinței extraordinare a Consilului local, a fost emis un act care spune că: ,,societatea CodaServ SRL a preluat în anul 2013 contractul de concesiune nr. 14132/28.11.2007 de la S.C. Caraş Imobiliare S.R.L, care prevedea concesionarea unei suprafeţe de teren de 381 mp, pe Bd. Republicii colţ cu Al. Narcisei, în vederea construirii unui sediu administrativ şi a unei agenţii de turism. În urma încheierii actului adiţional nr. 4 la contractul de concesiune nr. 14132/28.11.2007, S.C. Coda Serv S.R.L a preluat calitatea de concesionar în locul S.C. Caraş Imobiliare S.R.L. De-a lungul timpului, au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire, dar pe terenul concesionat s-au realizat doar lucrări pentru fundaţia a trei stâlpi. Având în vedere că obiectivul pentru care Consiliul Local al Municipiului Reşiţa şi-a dat acordul nu a fost realizat, plângerea formulată de S.C. Coda Serv S.R.L este neîntemeiată”.
Deci, CodaServ SRL pierde teren și terenuri.

Comentarii

comentarii