VIDEO PNL este pregătit să construiască o altă majoritate în Parlament după destructurarea PSD

PNL este pregătit să construiască o altă majoritate în Parlament după destructurarea PSD, a spus Marcel Vela.
Senatorul liberal Marcel Vela a fost prezent la Reșița la ședința de Consiliu Județean, la finalul acesteia vorbind presei despre situația din PSD și rezultatul moțiunii de cenzură. Faptul că PSD nu mai deține majoritatea în Parlament, existând posibilitatea formării unei alte majorități.

”Moțiunea a trecut, dar a trecut la limită.
Adică față de 233 de voturi cât avea necesar această majoritate, a obținut 241, puțin peste 233, număr obținut cu participarea votului minorităților și a doi parlamentari PMP. Asta înseamnă că majoritatea PSD -ALDE nu mai deține controlul în Parlament, nu mai are jumătate plus unu din voturi. În consecință poate exista și posibilitatea în care să se construiască o altă majoritate”, a precizat Marcel Vela.

Despre deciziile din PNL nu a dat prea multe detali, specificând că formațiunea politică din care face parte este în prezent într-o ședință de analiză și de decizie.

”Cert este că suntem pregătiți oricând pentru guvernare, Ludovic Orban ca președinte este pregătit, împreună cu toți colegii din PNL, toți care suntem în Parlament, să construim o altă majoritate. În același timp suntem pregătiți inclusiv pentru alegeri anticipate având în vedere această criză politică, o criză dăunătoare pentru România, o criză care, iată, are și consecințe economice”, a mai spus Marcel Vela.

Reprezentanții PNL în Parlament au fost prezenți în sală când a avut loc votarea moțiunii dar nu au dorit să și voteze, pentru că nu și-au dorit să acorde girul nici pentru Grindeanu, nici pentru Liviu Dragnea.
Referitor la situație, Vela a precizat că destructurarea majorității PSD avantajează politic partidul din care face parte, dar vor gestiona responsabil toți pașii pe care urmează să îi facă în continuare PNL.

Comentarii

comentarii